Osta Natural testosteronikorvaushoitoon

BODYBUILDING > fi > Testosterone > Osta Natural testosteronikorvaushoitoon

Testosteroni

Osta Testosteroni phpVisitesin

Testosteroni on miehen sukupuoli hormonaalinen aine, joka on välttämätön sukupuoleen liittyviä sekä lisääntymis- kasvua. National Institutes of Health ja hyvinvointi liittyy testosteronin yhtenä tärkeimmistä mies hormoni. Naaraat myös tuottaa testosteronia, mutta pienemmillä verrattuna kaverit. Testosteroni on peräisin aikana mieshormoneja kutsutaan androgeenien, joita joskus kutsutaan steroideja tai anabolisia steroideja. Miehillä testosteroni on luotu enimmäkseen kivekset, jossa on pieni määrä tehdään lisämunuaiset. Aivojen hypotalamuksen ja myös aivolisäkkeen ohjaus testosteronin tuotantoa.

Hypotalamus neuvoo aivolisäkkeen siitä, kuinka paljon testosteronia tuottaa sekä aivolisäkkeestä välittää viestin kivekset. Nämä tiedonannot tapahtua kemiallisia sekä hormoneja verenkiertoon. Testosteroni liittyy etenemistä miehen sukuelimet ennen syntymää, ja myös etenemistä toisen sukupuolen attribuutteja murrosikä, kuten ääni kasvaa, esiin penis sekä kivesten ulottuvuus, sekä kasvua kasvojen ja kehon karvat.

Resistance harjoitus ja liikunta lukemiin lihasmassan kasvua todella aiheuttaa trauman lihaskudokseen kuidut itse. Kun tämä tapahtuu, elimistö reagoi korjaamalla kudosten ja myös uusi terveellinen proteiini säikeet kautta menettelyä kutsutaan proteiinisynteesiä. Testosteroni on tärkeä rooli tässä, koska se sitoutuu reseptoreihin itse lihakset, sitten toimii parantaa kemiallisia signaaleja, jotka johtavat terveitä proteiinisynteesiä. Tätäkin ilmainen testosteronia elin, paljon tehokkaampaa tätä menettelyä tulee. Paljon kehonrakentajat täydentää synteettistä testosteronia korostaa näitä ilmainen hormonaalista agentti astetta.

Osta Testosteroni phpVisitesin

Testosteroni Annostus ja varoitukset

Testosteroni annokset vaihtelevat accordinged syihin asiakas käyttää sitä ja millaisia ​​testosteronin olet tarjotaan sinulle. Löydät testosteronin laukausta ja testosteroni pillereitä, sekä annokset ovat paljon erilaisia ​​niille, jotka tarvitsevat Testosteronihoidon lääketieteellisistä syistä kuin ne ovat urheilijoille. Naisten pitäisi koskaan täydentää testosteronin ellei alla lääkärin määräyksestä.

Testosteroniundekanoaattia on ainoa tabletti laji; loput ovat laukausta. Jos saada hormonien oman lääketieteen ammattilainen, voit löytävät niin ikään, että apteekki lugs testosteronigeeli tai ehkä testosteroni voidetta. Vaikka nämä valmisteet ovat erinomaisia ​​valintoja kaverit, jotka vaativat korvaavia terapiassa, ne ovat huonoja valintoja urheilijoille seurauksena määrä tuotetta, joka tarvitaan hankkia ihanteellinen annostus.

Lisäksi kun testosteroni propionaatti on suosituin laji keskuudessa ammattiurheilijoita, lääkärit ei enää käytä sitä käsitellä merkkejä alhainen testosteroni, koska se vaatii säännöllistä käyttöä sekä on ankarampi verrattuna muunlaisia.

Mikään info tarjotaan alla tarvitse täyttää lääkäriin. Jos käyttää testosteronia kliinisten tekijöiden, älä muuta annosta, uudenlaiseen testosteronin tai lopeta sen tarkistamatta mahdollisia vaikutuksia lääkärin kanssa.

Osta Testosteroni phpVisitesin

Testosteroni kielteiset vaikutukset

Jotta anabolinen steroidi asiakas on aina yksi vallitseva huoli, kielteiset vaikutukset ja myös testosteroni on usein tärkein steroidi käytetty, rakenne enemmistön syklien tavallisimman huolenaihe on välttämättä haitallisia vaikutuksia testosteronia. Lets olla selkeitä ja ratkaista siihen pisteeseen; kun me täydentää eksogeenisen hormonaalinen aine on potentiaalia negatiivinen tulos; kuinka fantastinen on potentiaalia, suorissa tämä on mahdotonta väittää, koska se riippuu paljon muuttujia kuten tulemme pian nähdä vielä on mahdollinen uhka, sillä se viittaa kielteisiä vaikutuksia testosteronin.

Koska estrogeeni kertyminen boosteja koska eksogeenisen testosteronin käyttö tiettyjä haitallisia vaikutuksia voisi tapahtua. Monissa tapauksessa tällaiset kielteiset vaikutukset ovat sopivasti vältettävissä tai peruutetaan, jos ne mukana lukuun ottamatta yhtä menemme yli tulevaisuudessa. Tavallinen haittavaikutukset testosteronin ja jokainen on estettävissä sekä vältettävissä, ovat:

 • Gynekomastia.
 • Ylimääräinen Vedenpidättäjinä tai Bloat.
 • Korkea LDL-kolesteroli.
 • Matala HDL-kolesteroli.
 • Hypertension.
testosteroni Paalut

Vuodesta kehonrakennus näkökulmasta, testosteroni puuttuu kysymys yksi tehokkaimmista ja myös näkyvin steroideja / hormoneja Kehonrakentaja on käytössään. Testosteroni on hallitseva miespuoliseen liittyviä hormonaalista ainetta, joka soittaa erilaisia ​​keskeisiä tehtäviä kehossa, koostuvat lukuisista ne, jotka vaikuttavat urheilun tehokkuutta.

Testosteroni on tärkeää lihasten kehittämiseen sekä massa, se auttaa lisäämään lihaskudoksen sävy ja myös voimaa, se voi parantaa urheilusuorituksen, se auttaa parantamaan hedelmällisyyttä ja libido, sekä se auttaa sääntelyä hormoneja, jotka koostuvat ihmisen kehityksen hormonit (HGH), joka niin ikään on olennaiset roolit kasvua sekä kiinnittymistä lihassoluja.

Ongelma testosteroni on, että tutkimus astetta elimistössä nopeasti huippu, ja myös silloin, kun he tekevät, he sitten alkaa laskea dramaattisesti kuin saamme vanhempi. Esimerkiksi testosteroni astetta tyypillisesti päästä kaikkien aikojen ennätys, kun saamme 16– 25-vuotiaita tyypillisesti. Jälkeenpäin he asteittain alkavat pudota alas sekä mennessä pääsemme 30 ne varmasti yleensä ovat jopa laskeneet hyvin nopeasti sekä varmasti edelleen mennä alas 1% tyypillisesti vuosi vuodelta.

Luonnollisesti tämä lannistaa, erityisesti jos olet yrittää rakentaa lihaskudosta, koska testosteronin ja lihasten kasvua yhdessä toistensa kanssa. Jotta taistella tätä silti useat kehonrakentajat käyttää synteettisiä versioita mies sukupuolihormonien ja myös se osana lihaksen rakennuksen pino muihin muiden anabolisten steroidien aineet suurempi vaikutus.

testosteroni Cycle

Kysy mitä tahansa anabolisten steroidien yksilön ja myös vahva enemmistö ilmoittaa sinulle mitään tällä planeetalla lyö erinomainen testosteroni sykli. Usein testosteroni on ainoa hormonaalista agentti käyttäneet aikana anabolinen steroidi aikana, liittyvät erityisesti ensimmäistä kertaa yksilöitä. Lisäksi suurin osa kertaa, vaikka useat hormonaaliset aineet käytetään testosteronin hormonaalista agentti varmasti pohja sekä perustana syklin.

Kuten näemme testosteroni on yksi toimivampi hormoneja ja tyypillisesti erittäin hyvin siedetty; lisäksi useimmat löytävät tärkeää terveyden kannalta kun täydentämällä anabolisia steroideja. Koska joustava hormoni olemme löytäneet hormonin toimittaa myös lähes jokaisessa etu kukaan voisi koskaan halua; on se erinomainen steroidi; mahdollisesti jos ei, kaikki kohdat piti on tekemistä niin lähellä kuin voisi saada.

Osta Testosteroni phpVisitesin

Onko Testosteroni Legal?

Yhdysvalloissa voit vain hankkia laillinen testosteronin lääkärin määräyksestä. Muuten se on laitonta pitää hallussaan tai käyttää sitä. Joissakin kansojen kuten Meksikossa sekä osissa Eurooppaa, voit ostaa over-the-counter testosteronin tuotteita lähes kaikkiin huumeiden tallentaa. Ennen asiakas hankkii testosteroni verkossa tai muuten varmista, että ymmärrät vaikutuksia. Useat nykypäivän kilpailujen tutkimus ammattiurheilijoita korkean asteen testosteroni, samoin. Muista, että ellei testosteroni testi voisi sinut kielletty erityisistä otteeseen, samoin kuin se voisi tulla laillista vaikutuksia.

 

Usein Kysytyt Kysymykset.

Mistä voin hankkia Testosterone myytävänä?

Voisit etsiä testosteronin tarjota myytäväksi valikoima paikoissa. Jos on alhainen testosteroni merkkejä, voit käydä lääkäriltä reseptiä. Kuitenkin, jos haluat saada hormonaalista agentti suorituskyvyn parantamiseen ja pysyt kansakunta jossa hallussapito ilman reseptiä on kielletty, voit pitäisi luottaa siihen, että maaliin paikallistamiseksi. Useat myyjät olemassa, joten erityisesti arvioida myyjän ja hankinta vain luotettavista sivustot.

Mikä aiheuttaa testosteronipitoisuuden?

Alennettu testosteronitaso, tai “low T” voidaan tuoma monenlaisia ​​kliinisiä tiloja tai käyttämällä joitakin lääkkeitä. Ikävuoden jälkeen 30, monet miehet kokevat tasaisesti vähentää testosteronia. Kuitenkin tämä vähennys johtaa harvoin “lyhennetyn T” taso, joka on huomattavasti vähemmän kuin mitä pidetään normaalina keski-ikäinen tai vanhempi kaveri. Valikoima kliinisiä ongelmia, kuitenkin, voi laukaista huomattavasti alhaisempi normaali testosteroni astetta lasten sekä miehillä.

Nämä koostuvat:

 • Autoimmuunisairaudet.
 • Krooninen maksan tai munuaisten sairaus.
 • Pysyvät ahtauttava keuhkojen sairaus.
 • Geneettinen aiheuttajia.
 • Sydämen vajaatoiminta.
 • HIV / AIDS.
Juuri mitä ovat merkkejä Alennettu Testosteroni?

Jotkut merkit ja oireet alhainen testosteroni miehillä ovat:

 • Vähentynyt libido.
 • Puuttuessa energia / väsymys.
 • Ärtyneisyys sekä “alas” tunne.
 • Menetys lihaskudosta.
 • Lisäys rasvakudoksessa.
 • Erektiohäiriö tai vähentynyt seksuaalista suorituskykyä.
OSTA NYT »