Hol lehet megvásárolni Anadrol szteroidok testépítés és a Get gyors eredményt?

BODYBUILDING > fr > Anadrole > Hol lehet megvásárolni Anadrol szteroidok testépítés és a Get gyors eredményt?

(Oxymetholone)

Oxymetholone egy erős orális anabolikus szteroid, amely először az 1960-as kereskedelmi nevek alatt Anadrol 50 (Syntex) és Androyd (Park Davis & co.) Ahhoz, hogy ezen a napon a Oxymetholone hormon általában nevezik Anadrol a legtöbb kört. Ha a szteroidot először megjelent úgy tartják számon, mint holding számos terápiás előnyöket.

A tartomány a előnyök tartalmazta a kezelés gyomor-bélrendszeri betegségek, a csontritkulás és a vérszegénység, valamint kezelésére krónikus sovány kérdések és leküzdésére bármely katabolikus betegség vagy állapot.

Az évek Anadrol alá került nehéz ellenőrzés az amerikai FDA van a legtöbb anabolikus szteroidok. Jelenleg a Oxymetholone hormon egyetlen jóváhagyott az USA-ban a kezelés a vérszegénység, valamint izomsorvadásos betegségek, mint a HIV és az AIDS. A vegyületet már nem is gyártják Park Davis & co. és Syntex eladja a jogot, Unimed Pharmaceuticals a késő 1990-es, hogy végül az utat Alevan Pharmaceuticals 2006.

Vásárlás Anadrol a hivatalos honlapon

Anadrol 50 Funkciók és tulajdonságok:

Ezen a ponton meg kell emelni, hogy az Anadrol nem használják, mint a bázis szteroid. Inkább úgy használjuk, mint egy másodlagos szteroid lehet hozzáadni egy verem. Ha önmagában, az egyik kötődik megvalósítani gyors nyereség. Azonban ezek a nyereségek hamarosan eltűnik az alap szteroidok, mint a trenbolon, nandrolon vagy tesztoszteron nem használják a ciklus alatt.

Anadrol nem aromatáz szteroid. Azonban ez áll, mint között néhány nem aromatizálódó szteroidok, valamint az egyetlen DHT vegyület, amely erősen ösztrogén. Amikor a szteroid, akkor az ellenőrzés a víz azáltal anti-ösztrogén gyógyszerek, valamint kitart a jó diéta programot.

Anadrol szteroid tartalmaz a Oxymetholone hormon, amely egy dihidrotesztoszteron (DHT) szteroid fokozott anabolikus aktivitást. Az anabolikus értékelése a szteroid háromszor nagyobb, mint a tesztoszteron. Azonban az androgén minősítés meglehetősen alacsony. Tartsuk szem előtt, hogy Anadrol nem használják, hogy növeljék a ciklus közepén stagnálás, ha azt használják a kick-start. A szteroid dupla véget óriási stressz a májban.

Hatásai Anadrol 50

Az elsődleges hatásai Anadrol közé tartozik a gyors buildups a tömeg és az erő. Ez a szteroid általánosan használt elülső végén új utószezon tömegnövelő ciklust annak érdekében, hogy beindítani a ciklust. Ez lehetővé teszi, hogy az egyén, így gyors, hatékony eredményeket korán, míg a lassabb injekciós szteroidok építenek a rendszer. Milyen erős, milyen gyorsan? A hatások a Anadrol könnyen vezethet a 20-30lb nyereség tömege mindössze négy hét. Az egyénnek is megtalálja az ereje növekszik jelentősen.

Hatásai pedig Anadrol vezethet 20-30lb erősítés, van valami fontos meg kell értenünk. Ha nyersz 20-30lbs körülbelül négy hét, ez nem jelenti azt, amit szerzett 20-30lbs izom; sőt, ez lehetetlen. Sok a tömegnövekedés miatt e szteroid használja lesz vízvisszatartás, és egyszer használat abbamarad, ez a visszatartás általában elmúlnak. Ugyanakkor jelentős nyereséget izomszövet tehető.

Mennyi a nyereség lehetetlen megjósolni, és határozza meg a genetika, hormon hatására, a táplálkozás, a képzés és a maradék szteroid ciklus. Miután Anadrol használat már megszűnt, annak érdekében, hogy megvédje a izomszövet, hogy a már beépített, és építeni rá, a teljes kúra után folytatni kell a tisztességes ideig. A szezonon kívüli, ez azt jelentheti, használata nandrolon és bizonyos típusú tesztoszteron vegyület, ami már elkezdődött, amikor Anadrol használat megkezdődött.

Side Effects Anadrol 50

Sürgősségi orvosi segítség, ezek a jelek az allergiás reakció: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok. Hívjon orvost egyszerre, ha van egy komoly mellékhatása, mint például:

 • duzzanat, gyors súlygyarapodás;
 • megnövekedett vagy folyamatos erekció;
 • bőrszínváltozások;
 • vizelés problémák; vagy
 • hányinger, hányás, hasi fájdalom, étvágytalanság, és sárgaság (a bőr vagy a szemek).

Részesülő nő oxymetholone alakulhat férfi jellemzők, amelyek visszafordíthatatlan ha a kezelés folytatódik. Azonnal hívja orvosát, amint lehetséges, ha ezek bármelyikét észleli mellékhatások:

 • pattanás;
 • változások a menstruációs ciklus;
 • rekedt vagy mélyült hang;
 • a férfi-minta szőrnövekedés (például az állon vagy mellkasi);
 • férfias kopaszodás;
 • kibővített csikló; vagy
 • növelheti vagy csökkentheti a nemi vágyat.

Kevésbé súlyos mellékhatások a következők lehetnek:

 • emlőduzzanat férfiaknál;
 • nyugtalanság vagy izgatott;
 • alvászavar (inszomnia); vagy
 • hasmenés.

A rendelkezésre álló Anadrol 50

Oxymetholone egyik leggyakrabban előforduló anabolikus szteroidok a fekete piacon. Ugyanakkor az amerikai székhelyű márka Anadrol 50 ritkán található fekete piacon körökben. Nem fogsz találni egy nagy szteroid szállító, aki hordozza ezt a verziót. Az egyetlen módja, akkor szerezzen Anadrol 50, recept, vagy olyan személy, aki eladja neked a recept alapján Anadrol 50.

Ami a többi márka, van számos kiváló minőségű Oxymetholone márka a piacon, de van jó néhány hamis, mint jól. Anadrolic (brit gyógyszertár) és Anemoxic (Jinan Pharmaceuticals) két igen neves márkák, valamint a török ​​Anapolon.

Vásárlás Anadrol a hivatalos honlapon

Anadrol 50 Vélemények

Anadrol 50 kérdés nélkül az egyik legerősebb anabolikus szteroidok a piacon. Az összes anabolikus szteroidok elérhető a receptre piacon lehet a legerősebb az összes közül. Ez nem szteroid a gyenge a szíve, és semmi esetre sem egy szteroid, hogy fel kell használni egy kezdő teljesítményt fokozó sportoló.

Mint láttuk, a mellékhatás részben Anadrol 50 hordozhat jó néhány nemkívánatos hatásait, meg kell érteni a hormon, valamint a megfelelő pótlás gyakorlat megkezdése előtt a tanfolyam. Azonban, ha ez egy anabolikus szteroid készen áll, hogy próbálja meg fogja találni azt a képességét, hogy a csomagolás a sovány izomtömeg szinte érthetetlen. Továbbá, amikor a nyers erő és a hatalom, hogy ez a hatásos anabolikus szteroid nyújt hatalmas ütést.

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Van Anadrol Jogi?

Mivel a jogi státusza Anadrol, nehéz lehet megtalálni. A legbiztonságosabb útvonal vásárolni Anadrol az online és azt szállítják az otthoni. Bár akkor vásároljunk a kereskedőket az edzőteremben, vagy az utcán, akkor nincs igazi lehet tudni, hogy mi van a csomagban. Ha veszel egy megbízható internetes forrás, akkor kap a termék lezárt kinyitható csomagolásban.

Hol lehet vásárolni Anadrol?

Ha van egy recept az orvos, lehet kapni Anadrol bármelyik gyógyszertárban. Ha nem, akkor nem kaphat jogi Anadrol az USA-ban. Emiatt a kereskedőhöz a saját felelősségére. Meg kell kerülni megvenném a “utcai” árusok és helyette találni egy figyelemre méltó, megbízható online kereskedő.

Anadrol versus Dianabol

A Dianabol vs. Anadrol vita egy régi, és már 1960 óta dúl. Röviden, az sem feltétlenül jobb, mint a másik; ez mind a személyes tolerancia és a preferencia. Mindkettő egyformán májkárosító, és mindkettő azonos a mellékhatások kockázata. Mindkét is nyújtanak viszonylag azonos nyereséget.

 

ACHETER MAINTENANT »