Cumpara YouTonics pielii Colagenul Reînnoirea și Anti-Aging

BODYBUILDING > ro > YoutonicsSkin > Cumpara YouTonics pielii Colagenul Reînnoirea și Anti-Aging

Ce este Colagenul?

Colagenul este , în esență adezivul care deține corpul nostru împreună, dar nu este la fel de înfricoșător , așa cum apare. Se păstrează pielea mai tânără și , de asemenea , grăsuț, colagen compune 75 la suta pielii noastre, cu toate acestea nivelurile sale în organism, precum și în special fața începe să scadă odată cu vârsta. Cumpara YouTonics pielii Colagenul Reînnoirea și Anti-Aging

Punctul cum ar fi încrețituri, pielea lasata si cu articulatii care doare tot se fierbe până la un grad mai mic de colagen în organism. Fumatul, un plan de rău dieta precum și daune de soare, toate contribuie la pierderea de colagen, precum și persoanele cel mai probabil cele mai ciudate lungimi să-l înapoi.

Leading 5 beneficii de colagen

 • Poate simplitate dureri articulare ; Cum cartilajul se deteriorează precum și se deteriorează cu vârsta, s-ar putea începe să se simtă într – adevăr articulațiilor strânse, trepidante. Este posibil ca marind aportul de colagen poate ajuta la reducerea durerii articulare precum și a minimiza semne și simptome ale inflamației articulare.
 • S – ar putea inversa îmbătrânirea pielii ; Una dintre cele mai bine cunoscute beneficiile de colagen este capacitatea sa de a promova o piele stralucitoare, dinamic. Această proteină vitală oferă flexibilitate la nivelul pielii, ajutând ca acesta să apară mai vibrante și , de asemenea , sănătoasă și echilibrată. Cu toate acestea, odata cu varsta si , de asemenea , scade produce colagen, liniile fine, slăbit piele, și , de asemenea , pot sa apara pielea uscata.
 • Asistă construi tesutul muscular si se topesc de grăsime ; Colagenul este un element major al tesutului masei musculare, deci trebuie să vină ca o surpriză faptul că poate avea un impact mare , atunci când se referă la dezvoltarea masei țesutului muscular. In plus, colagen , de asemenea , este format dintr – o cantitate concentrată de glicină, un aminoacid implicat în sinteza creatinei.
 • Poate reduce celulita ; Pe lângă menținerea pielea sănătoasă și echilibrată și , de asemenea , luminos, colagen poate ajuta în plus îmbunătăți aspectul celulitei persistente. Celulita este atunci cand stratul de grasime de sub piele se ridică împotriva țesutului conjunctiv, producând un aspect cocoloase sau nodulară pe piele.
 • Poate spori de wellness gastro – intestinale ; Colagenul rămâne în țesutul conjunctiv intestin, precum și poate ajuta , de asemenea , de sprijin și de a spori mucoasa protectoare a tractului digestiv. Acest lucru este grav , deoarece crucială modificări în caracteristica obstacol al tractului intestinal, de asemenea , menționată ca picurarea tulburări ale tractului digestiv, poate permite biți pentru a trece in sange. Acest lucru ar putea duce la inflamatie.
Cumpara Youtonics pielii ACUM

Care sunt băuturile colagen?

Colagenul băuturi sunt printre cateva metode de plasare a colagenului din nou în organism pentru a re-firma de piele și să vină înapoi că aspectul tineresc. Suplimentul este lipsita de riscuri, atunci când consumate de gura astfel încât există mai multe moduri de a consuma, printre care este prin băuturi.

Băuturile pot fi găsite în containere de ei înșiși ca „fotografii“ pe care le mananci într-un du-te, și există băuturi care arată similar cu o apă de fructe convențional. de asemenea, puteți achiziționa colagen pudra de proteine ​​sanatoase, care poate fi amestecat cu o băutură la alegere.

Este de asemenea posibil să se obțină tablete cu colagen. Unele studii de cercetare au relevat o îmbunătățire a texturii pielii și, de asemenea, o reducere a liniilor fine, dar nici unul nu sunt complet verificate, deși există mai multe studii de caz superbe. Acesta a fost, de fapt, de asemenea, a spus că, prin includerea de colagen într-o dieta de zi cu zi, care oase, articulații, păr precum și unghiile sunt toate asistate.

De ce avem nevoie pentru a suplimenta nivelurile noastre de colagen naturale?

„Productia noastra naturala de colagen se reduce de la 20 de ani primele noastre cu 1-1,5% în fiecare an, și, de asemenea, de timp, porniți 50, majoritatea persoanelor vor avea cu siguranță vărsat aproximativ 50% din colagen din piele“, expune chirurg cosmetice, si specialist piele pentru Skinade, Dr. Paul Banwell. „Acest lucru poate provoca sagging, subtierea si, de asemenea, riduri.“

„Acest preț se va baza cu siguranță pe diverși factori de stil de viață, cum ar fi regimul de dieta, expunerea la soare, odihnă și, de asemenea, nivelurile de anxietate, plus gene si, de asemenea, agenți hormonali,“ Daisy Whitbread, nutritionist rezident pentru Apel & Go, are loc pentru a explica.

Cum funcția de colagen băuturi?

„Este esențial să se înțeleagă că băuturile de colagen, cum ar fi Skinade, nu includ peptidele de colagen bei direct la nivelul dermului, ci mai degrabă peptidele de colagen actioneaza ca un sistem de răspunsuri pentru a activa foarte proprii de fabricație dvs. colagen natural“, discută Banwell.

În timp ce unii dermatologi au concurat, de fapt, „se crede că prezența pieselor de colagen trimite semnale incorecte la corp, ceea ce indică faptul că a avut loc distrugerea colagenului. Aceasta stimulează celulele producătoare de colagen, numite fibroblaste, pentru a produce chiar mai mult din propriul colagen natural“, explică Whitbread. „Soluția de elastină (care asigură elasticitatea pielii) si acid hialuronic (pentru hidratare) sunt stimulate suplimentar.“

Pentru a fi absorbit înainte de a începe procedura de digestie, peptidele de colagen necesită să fie în natură lichidă, Banwell continuă, „și, de asemenea, aveți nevoie pentru a ingera 6000 mg de peptide de colagen de zi cu zi pentru a declanșa activitatea de fibroblaste din derma. De aceea, în fiecare zi doza -Zi de Skinade furnizează 7000 mg de peptide de colagen pentru a compensa orice deficit de absorbție „.

Când ar trebui să înceapă a lua băuturi colagen?

„La fel ca majoritatea lucrurilor in viata, evitarea este mai bună decât remediul, deci mai devreme de a începe să luați colagen mult mai bine. Mi-ar sugera, de la sfârșitul douăzeci de ani până la treizeci de ani devreme pentru a obține rezultatele cele mai eficiente“, afirmă Whitebread. „Aceasta depinde de ceea ce scopuri proprii sunt precum și modul tau de viata, cu toate acestea, în mod normal luând băuturile în 30 de ani ar fi cu siguranță avantajoasă atât în ​​ceea ce privește a Enhancement precum și evitarea“, Tariq Karim concurs.

Ce este cel mai bun Colagenul Consumați disponibil acum?

Popular Marea Britanie wellness supliment supermagazin Bauer Nutriție a produs în ultimul timp o bautura numita colagen YouTonics, aderarea la o întreagă serie de alte firme pentru a obține un element al acestei piețe plină de satisfacții financiar.

După 25 de ani, majoritatea oamenilor încep să varsare în jur de 1% din nivelul de colagen corpul lor în fiecare an. Cele mai mici nivelurile de colagen din piele, mult mai multe linii precum și cutele încep să apară.

YouTonics crede că elementul lor poate schimba în mod normal, cu colagen vărsat procedura de îmbătrânire. Prin urmare, prin menținerea unei cantități sănătoase de colagen din piele, fermitatea pielii poate stimula considerabil.

Ce este Youtonics pielii?

YouTonics pielii este o combinație distinctă de vitamine și , de asemenea , concentrat de proteine , de precizie proiectat pentru a stimula sanatatea si wellness si aspectul pielii. Folosindu -se de o formulă științifică a progresat dezvoltat punct de vedere medical, YouTonics Skin își propune să îmbunătățească atât aspectul cât și sentimentul de piele cu echilibrul de celule protectoare vitamine O si E , precum și de stabilire a pielii vitamina C.

Cu comerțul său marcate Tri-Optimizat ™ formulă, YouTonics bătălii piele riduri și, de asemenea, îmbătrânirea prematură din interior spre exterior prin creșterea vitezei cu care insasi elementele de fixare ale pielii precum și limitarea de fabricație a enzimei care cauzeaza pielea de varsta.

, Sistemul de distribuție a fluidului care acționează YouTonics Skin-o de-un fel rapid face ca anumite absorbție rapidă, pentru distribuirea rapidă a celulelor pielii, permițându-i să ajungă la locul de muncă cu promptitudine, astfel încât să vedeți rezultatele mai repede.

Cumpara Youtonics pielii ACUM

De ce trebuie să selectați YouTonics pielii

Este ușor de a utiliza, și, de asemenea, evident, vă poate oferi rezultate mult mai bune decât unele loțiune anti-îmbătrânire, deoarece pătrunde în corpul dvs., astfel încât să poată trata indicațiile dvs. de îmbătrânire mai eficient din interior.

Principalele avantaje ale utilizării YouTonics pielii includ:

 • Imbatranirea pielii Lupte : Un puternic formulă anti-îmbătrânire, YouTonics pielii ajută la reducerea fabricarea hialuronidazei, enzima care descompune celulele pielii , care cauzează apariția îmbătrânirii pielii. Prin reducerea fabricarea acestei enzime, YouTonics pielii poate ajuta la protejarea impotriva prețul la care pielea imbatraneste tale, ajutându – vă să păstreze un aspect tineresc.
 • Advertises sănătoasă și echilibrată a pielii, Strălucind : Menținerea de fabricare a colagenului este cheia pentru piele uimitoare, radiantă. YouTonics pielii este abundent in proteine din hidrolizat de colagen precum și încărcate cu aminoacizii care cuprind colagen, permitand corpului pentru a menține grade sanatoase de colagen , care ajuta la structura excelenta, cauta o piele sanatoasa. Puternicul vitamina Un precum și formula E este abundent în antioxidanți care pot ajuta la imbunatatirea sanatatii mobil pielii si wellness și ridica rata de fixare a pielii, în timp ce asistă vitamina C stimulează sinteza de colagen toate naturale din corpul vostru. YouTonics pielii va ajuta cu siguranță să obțineți pielea sănătoasă, radiantă care le – ați dorit întotdeauna, în timp ce creșterea calitățile sale moi, hidratare precum și flexibilitate.
 • Stimulează părului, unghiilor, parodontală precum și sănătatea ochilor și wellness : conturi de proteine sanatoase colagen pentru aproape 30% din proteine corp complet, astfel că joacă unele funcții structurale majore în mult mai mult decât pielea ta. Stimularea cărților de colagen crește rata de reparare a acestor cadre, creșterea de wellness dumneavoastră generală. Prin îmbunătățirea sintezei colagenului natural al corpului, YouTonics pielii poate îmbunătăți în mod substanțial de sănătate și wellness, precum și calitatea superioară a parului, unghiilor, gume precum și ochi.

YouTonics Componente cutanate

 • Proteine Hydralized colagen : Colagenul reprezintă aproximativ 30% din totalul proteinei corpului materia precum și este încărcată cu avantaje de sanatate pentru pielea ta și , de asemenea corp. Proteinele sunt fundamentul organismului precum și sunt necesare pentru a realiza servicii vitale de reparații fizice rupte cadre. Pielea ta este doar una dintre aceste structuri, precum și fixarea acesteia pot fi prevenite printr – o absență de proteine sănătoase. YouTonics Pielea are un plin de 10 de grame de proteine de colagen în fiecare oferind 30 ml, sporind în mod semnificativ rata de fixare pielii, precum și oferindu – vă aspectul vibrant, sănătos și echilibrat ați fost de fapt , în căutarea.
 • Vitaminele A, E și C , de asemenea : YouTonics pielii este încărcat cu vitamine precum și , E pentru a ajuta proteja celulele pielii de daune, si vitamina C , care crește de fabricație colagen toate naturale, prețul înviorare munca repararea pielii tale. Bogat in antioxidanti, aceste vitamine sunt esentiale pentru a cauta o piele sanatoasa si echilibrata, stralucitoare.
 • Aminoacizi : Colagenul se face din aminoacizii glicina, prolina, Arginina precum și hidroxiprolina. Este nevoieo aprovizionare constantă a acestor aminoacizi pentru a păstra grade sănătoase și echilibrate de colagen. YouTonics pielea estebelșug este glicina, prolina și Arginină, asigurând un nivelcolagen sănătos la perpetuitate, care este cheia pentru a construipiele sanatoasa.
 • Rapid Performing Fluid Sistem de livrare : Spre deosebire de alte tipuri de suplimente de colagen orale pe care le – ar avea cu siguranță să ia în cantități foarte mari pentru a garanta absorbția lor, sistemul specializat de distribuție lichid cu acțiune rapidă a YouTonics pielii face ca anumite absorbtie de colagen maxima si livrare rapida pentru pielea ta celule. Apreciați – l într – un mango și pasiune revitalizant gust de fructe.

Instrucțiuni de utilizare

Se agită bine între fiecare ofertă. Ia-o singură măsură 30ml treizeci de minute înainte de a merge la culcare, pentru rezultate maxime.

Efectele negative ale YouTonics

Înainte de a lua orice presupunem în mod normal, dacă acestea au nici un fel de efecte negative sau nu. Când vorbim despre YouTonics, nu doar acest lucru, dar nici unul dintre alte afaceri producătoare de colagen a descoperit orice efecte secundare ale acesteia doar dacă este luat în constrângere.

Ca și cu toate celelalte puncte pe care ar trebui să aibă grijă ca nu aveți nici alimente sau medicamente alergii înainte de a mânca YouTonics. De asemenea, așteaptă ca și femeile care alăptează ar trebui să consulte medicul lor înainte de a începe ea, deoarece ca majoritatea dintre noi știu măsură de siguranță este importantă.

Deși este un pic pe partea de scumpe pielea se simte foarte mult în stare proaspătă și, de asemenea, mai sănătos pentru mine, cat si eu nu pot lăsa uita la unghiile mele. colagen de fapt nu a înțeles este atât de important în corpurile noastre.

YouTonics Recenzii

YouTonics își extinde aripile sale de apel pe piața de tratament a pielii. Acesta a ajutat multe femei să scape de indicațiile de îmbătrânire în modul cel mai eficient și mai eficient.

Iată câteva mărturii YouTonics:

Rachel afirmă:

Un element care funcționează! Unghiile se extinde mai repede, pielea slăbit înăsprire, parul lucios, încă o dată! 3 luni în precum și extrem de fericit, ajuns doar lot meu următor.

Jennifer Leigh McGarvie susține:

Am observat o îmbunătățire uriașă în care nu doar aspectul pielii mele încă par, de asemenea, pentru a ajuta-ma sa dorm si, de asemenea, simt minunat pe tot parcursul zilei. Am pielea frumoasă în prezent și cutele dispar. Dragoste chestia asta. Pe container meu patrulea și, de asemenea, am absolut, a se vedea lucrări de renovare în pielea mea.

Peggy Zahler susține:

Excelent articol. În termen de o luna, îmbunătățire evidentă în piele, păr, unghii precum și senzație de ridicat noi, fiind, probabil, din cauza-a avea pielea stralucitoare precum și de obicei, în căutarea mai vii. Am fost folosind acest produs timp de 3 luni și, de asemenea, sunt foarte mulțumit de rezultatele.

Cumpara YouTonics pielii Colagenul Reînnoirea și Anti-Aging

Numeroase sunt comanda băutura colagen Youtonic din magazinul principal Bauer. Aveți grijă pentru a obține cel original. Așa cum am localizat o mulțime de replici false elementului pe ebay.com si amazon. Mai bine pentru a alege inițial pentru a obține toate avantajele.

YouTonics cheltuieli        

Skin YouTonics Colagenul Drink vine cu o rambursare de 60 de zile de a asigura oferta cu livrare gratuită în toată lumea. S-ar putea alege să achiziționeze o sticlă sau un pachet de 6 containere constând din 3 containere cost gratuit.

1 BOTTLE
$54.95
Retail: $64.95
Save $10
Money Back Guarantee
FAST & FREE Worldwide Delivery
buy now »
BUY 3 GET 3 FREE
$164.85
Retail: 329.70
Save $164.85
Money Back Guarantee
FAST & FREE Worldwide Delivery
buy now »
BUY 2 GET 1 FREE
$109.90
Retail: 164.85
Save $54.95
Money Back Guarantee
FAST & FREE Worldwide Delivery
buy now »

 

CUMPARĂ ACUM »