Booster de testosteron care locul de muncă – Vand testosteron

BODYBUILDING > ro > Testosterone > Booster de testosteron care locul de muncă – Vand testosteron

grade de testosteron

Cumpăra de testosteron din Site-ul oficial

Cum ar fi varsta baieti, nivelurile complet de testosteron declin. De asemenea, mai rau, cost al testosteronului liber (testosteron nu este legat în sânge la legare a hormonului sexual (SHBG)) nivelurile de declin comparativ mai rapid la testosteron global. Cercetările au arătat că scade complet de testosteron cu aproximativ 30% la barbati sanatosi, in varsta cuprinsa intre 25 si 75. grade de testosteron liber între declin și mai substanțial cu scăderi de aproximativ 50%.

Termenul oficial pentru acest declin este Inceputul cel tarziu Hipogonadismul (LOH), numit în plus andropauză, dar este chiar mai frecvent descris ca fiind scazut de testosteron sau, pur și simplu, “redus T”. Aderarea la tabelul A. Vermeleun (1996) prezintă nivelele de testosteron totale în funcție de vârstă, împreună cu grade de testosteron liber, precum și nivelurile de SHBG într-un eșantion de men.4 După cum se poate observa, scade complet de testosteron cu inaintarea in varsta.

De asemenea, cantitatea de SHBG crește cu maturizarea declanșând scăderea cu mult mai semnificativă în testosteron gratuit. Acest declin tot-natural este motivul major pentru prevalenta cresterea de testosteron scazut la barbati mai in varsta. Tabelul de mai jos adăugat de D. Simon (1996) arată media generală, instrument, 5% și 95% grade de testosteron cu age.5 Cu toate acestea, în plus față de informațiile de studiu de cercetare, nici o organizație clinice / comunități da nici un fel de referință normale de grade de testosteron în funcție de vârstă, care baietii pot dori sa ca o recomandare.

Cumpăra de testosteron din Site-ul oficial

Indicatorii de niveluri scăzute

Identificarea semnelor vitale de testosteron scazut si simptome precum subsequenting cu terapia adecvata poate avea efecte profunde asupra stilului de viață. Acest lucru este în mare parte din cauza noastre mentale, fizice, precum și de sănătate psihologică și wellness, fiind foarte dependente de ample grade de testosteron pentru a funcționa în mod corespunzător. Prin urmare, deficit de testosteron ar putea declanșa o funcționare necorespunzătoare a funcției corporale, în mod frecvent subtil, ca un descoperiri de sex masculin în vârstă.

Semne fizice și simptome

 • Impotența (impotenta: incapacitatea de a stabili sau de a menține o erecție).
 • Epuizarea (lipsa de energie).
 • Puterea masei de țesut muscular și, de asemenea, (redus).
 • grăsime corporală (amplificat).
 • Dureri în partea din spate.
 • Dezvoltarea osteoporozei (scăderea masei osoase / densitatea și risc ridicat, de asemenea, crack).
 • amenințarea bolilor cardiovasculare (o mai mare apariție a morții subite).
 • Colesterol (ridicat: in special LDL / raportul HDL).
 • Perioada refractară ridicată (timpul necesar pentru a face dragoste din nou).
 • numărului de spermatozoizi (fertilitate scăzută).
 • Ginecomastie (avansarea sânilor la bărbați).

Semne si simptome psihologice.

 • scăderea apetitului sexual (scăderea libidoului).
 • Creierelor de ceață (probleme de concentrare).
 • tulburări de memorie.

Semne si simptome psihologice.

 • depresia clinică (disperare, tristete, disperare).
 • Motivația și ambiția (redusă).
 • Nerăbdarea (furie îmbunătățită, anxietate, sau pierderea de persistenta).

Cumpăra de testosteron din Site-ul oficial

Testosteronul Boosters naturale

Există glume cu privire la bărbați și, de asemenea, există glume referitoare la femei cu privire la testosteron. Dar absolut nimic cu privire la aceasta este ilară atunci când te gândești că un deficit al acestui hormon poate avea un impact negativ asupra vietii tale. Ca și în cazul în care o unitate de sex inferior nu este destul de rău! Densitatea osoasă poate fi redusă, țesutul muscular redus de masă și, de asemenea, amenințarea de boli cardiovasculare, precum si celulele canceroase crescute. De asemenea, moartea a fost conectat cu T. scăzută

Realitatea este aceasta: Atât bărbații, cât și femeile pot fi influențate de testosteron scazut. Este un hormon necesar pentru a controla metabolice de proces, organele sexuale și, de asemenea, diverse alte funcții ale corpului. Și, de asemenea, deși s-ar putea lua în considerare această problemă clinică, modul nostru de viață nu joacă un drept substanțial în nivelul nostru de testosteron. În consecință, modificări la modul tău de viață trebuie să fie locația inițială de focalizare atunci când de planificare pentru a creste cantitatea de testosteron grade dvs. normally– înainte de a începe un tratament supliment natural.

Testosteronul este un agent hormonal care promovează masei musculare și osoase, în plus față de wellness de bază. Pentru sportivi, nivelurile de testosteron adecvate sunt esențiale pentru promovarea creșterii masei musculare și de vindecare. Există o serie de motive pentru care oamenii ar putea dori să îmbunătățească testosteron lor.

Ca masculi varsta, secretia de testosteron total natural tinde să reducă, ceea ce duce la o pierdere a libidoului, masa musculara si vitalitate.

barbatii mai tineri care au experienta de testosteron scazut al descoperi un progres în a face dificilă rezistența lor la fel de bine ca rezistenta. Numeroase elemente afirma pentru a stimula testosteron, dar se bazează pe “formule exclusive” care lasă consumatorii pe timp de noapte. Aderarea la demontează una dintre componentele cele mai comune testosteron rapel :.

 • Acid D-aspartic.
 • B-Complex vitamine.
 • Ginseng.
 • Schinduf.
 • Mucuna Pruriens.
 • Stridie Remove.
 • Tribulus terrestris.
 • Zinc.
 • Vitamina D3.
 • Vitamina K2.
 • Seleniu.
 • Tongkat Ali.
Testosteron Terapia de înlocuire

Terapia de substituție cu testosteron (TRT), de asemenea, cunoscut ca terapie de substituție androgeni, este un tratament clinic aprobat de FDA pentru baieti de orice fel de vârstă, care s-au redus de testosteron, un hormon necesar pentru dezvoltarea sexuale masculine. Mai multe dintre brand mult mai preferată de TRT constau din AndroGel, AndroDerm, Testim și, de asemenea Axiron. articole de testosteron FDA-aprobat sunt aprobate pentru barbatii cu testosteron scazut, care au o problemă medicală asociată. Folosiți produse de testosteron de sex masculin, cu grade regulate de testosteron poate fi extrem de mare risc. Mai mult decât atât, unele produse de testosteron au trecut prin retrageri de pe piață.

Studiile de cercetare au relevat faptul că, practic, un sfert dintre bărbați prescrise de testosteron nu au grade lor examinate. Numeroși bărbați au obținut rețete de testosteron din motive de “stilul de viață”, care încalcă liniile directoare de medic. terapii de testosteron ar trebui să fie utilizate doar sub îndrumarea unui medic pentru a ridica de testosteron la grade tipice.

O mare industrie a aparut de fapt, pentru a maximiza eliberarea de testosteron redus ar trebui, precum și a adăugat la o creștere potențial dăunătoare, în vânzarea nereglementat și, de asemenea, utilizarea de suplimente de testosteron. In plus, guvernul nu reglementează vânzarea sau utilizarea articolelor constând din substanțe care realizează un schimb de testosteron. predecesori de testosteron trebuie utilizat numai sub supravegherea unui medic.

Feluri de testosteron

Există o mulțime de forme în care-testosteron poate fi localizat, împreună cu metodele de aplicare. Unul dintre tipul cel mai tipic de aplicare este prin lovitură încă există geluri transdermice și pete care ar putea fi făcute utilizarea la fel de bine și chiar și cu ajutorul unor capace și tablete cu gel gura furnizat. In timp ce testosteron injectabil este de departe cel mai eficient, toate formele pot fi localizate în principal într-o strategie de substitut de hormon, dar pentru amplificatorul eficienței administrării injectabile cu siguranță va verifica pentru a fi chiar mai eficient și de dorit.

Dincolo de aplicare, atașament ester este cea mai mare diferență cele mai multe testosterones va prezenta cu siguranță, iar acest lucru va fi cu siguranță una dintre cele mai importante fateta în ceea ce privește diferitele tipuri, deoarece se referă la rata de interes, precum și înțelegerea. În timp ce există mai multe tipuri de testosteron, în marea schemă există șase tipuri tipice merită să fie discutate în detaliu; dincolo de aceste 6 există și alte tipuri incluse, după cum vom vedea încă următoarele 6 va fi de cea mai mare relevanță pentru tine și de asemenea, ele constau din :.

 • Testosteronul-Propionat.
 • Testosteronul-Enantat.
 • Testosteronul-Cypionate.
 • Testosteronul-Suspension.
 • Sustanon-250.
 • Omnadren.

Este testosteron sigur?

Atunci când se analizează acest tip de terapie este foarte important să continue să fie precauți. Un medic va fi cu siguranță în măsură să stabilească dacă este necesar acest tip de tratament. FDA a acceptat de fapt, aceste tratamente, dar este în prezent evaluează siguranța generală a acestui agent hormonal. Au trecut cel puțin 2 cercetări care au legat în prezent aceste tratamente la un impuls în preocupările inimii. FDA este in prezent re-evaluare a sigurantei de suplimente de testosteron. Barbat cu testosteron scazut ar putea dori să ia în considerare consultarea cu medicul lor cu privire la serviciile posibile.

Ca o varsta de sex masculin de grade sale de testosteron se va reduce cu siguranță, care este complet tipic. Cu toate acestea, unii barbatii se confrunta cu un deficit mai mare de testosteron. Agent de tratament hormonal de substituție poate fi benefic în anumite situații. Cu toate acestea, există unele riscuri asociate cu aceste terapii. Întotdeauna vorbim despre orice medicamente si suplimente pe care le luați cu medicul dumneavoastră nou-nouț pentru a garanta că sunt în siguranță.

 

Faqd.

În cazul în care pot cumpăra testosteron disponibile?

Ați putea descoperi testosteron pentru a cumpăra într-o selecție de domenii. Dacă afișați redus semne și simptome de testosteron, ai putea vedea medicul pentru o reteta. Cu toate acestea, dacă doriți accesul la hormonul de îmbunătățire a performanței precum și tu stai într-o țară în care dreptul de proprietate asupra Numărătoarea este ilegal, ai putea să te uiți la internet pentru a descoperi. Există mai mulți furnizori, astfel încât să fie sigur de a evalua vânzătorul și, de asemenea, achiziționa doar de la baza pe site-uri.

Exact ceea ce declanseaza scazut de testosteron?

nivelurile de testosteron scăzute, sau “redus T” poate fi cauzata de o varietate de probleme clinice sau prin folosirea unor medicamente. Dupa varsta de 30 de ani, cei mai mulți bărbați au o scădere constantă a testosteronului. Cu toate acestea, acest declin rareori duce la un nivel “scăzut T”, care este considerabil mai mică decât ceea ce este luat în considerare tipic pentru un bărbat de vârstă mijlocie sau mai în vârstă. O serie de probleme medicale, cu toate acestea, ar putea declanșa grade substanțial mai mici decât cele normale de testosteron la baieti, dar și bărbați.

Acestea constau din:

 • boala autoimuna.
 • hepatice cronice sau afecțiuni renale.
 • Stare obstructive pulmonare persistente.
 • declanșatoare genetice.
 • Stop cardiac.
 • HIV / SIDA.
Doar ceea ce sunt indicatorii de redus de testosteron?

Câteva dintre semnele de scazut de testosteron la bărbați constau din :.

 • Redus apetitului sexual.
 • Absența energiei / oboseală.
 • Iritabilitatea precum și o senzație de “jos”.
 • Pierderea masei musculare.
 • Boost în grăsime corporală.
 • disfuncția erectilă sau eficiența sexuală scăzută.
CUMPARĂ ACUM »