Anavar Културизъм Резултати Преглед & Къде да закупим

BODYBUILDING > bg > Anavar > Anavar Културизъм Резултати Преглед & Къде да закупим

Anavar (Oxandrolone)

Anavar представлява един от най-популярните орални анаболни стероиди на всички времена, и това до голяма степен се дължи на добре поносима природата. Това е един от малкото анаболни стероиди, които могат да се използват безопасно от мъже и жени, и това е също един от най-страничен ефект приятелски. Anavar Културизъм Резултати Преглед & Къде да закупим. Въпреки това, в някои кръгове Anavar е силно недооценени поради мекия си характер, но това е най-общо, поради нереалистични очаквания.

Мнозина са склонни да поемат всички анаболни стероиди трябва да доведе до поредица от специални ефекти, с определена скорост на властта, но реалността ни казва различна стероиди носят различни резултати и цели. Anavar е без съмнение изключително полезно анаболен стероид, но за да се оценят ползите от него трябва да го разбере.

Anavar е популярна марка, свързани с дихидротестостерон получен анаболен стероид Oxandrolone. Хормонът Oxandrolone първи път е издаден в началото на 1960 под Anavar търговското име от GD Searle & ко. и е смятан за извършване множество терапевтични качества. Въпреки това, през 1989 Searle ще прекрати съединение; Това до голяма степен се дължи на натиск от FDA, които бяха затяга хватката на анаболен стероид пазар.

Ползите от Anavar

Anavar не наистина направи много, когато става въпрос за изграждане на мускулите на мъжете културисти. Други анаболни стероиди са много по-ефективно и за временно съхраняване. Така че, ако се опитвате да разберете кога да приемате Anavar, отговорът е прост: това е за етапа на рязане.

Когато се опитате да отслабнете, за да се отървете от излишната вода и мазнини в тялото си, не може да помогне купуват загуби част от мускулната маса, както добре. Но Anavar запазва мускулната маса ефективно, така че това е най-доброто време да се вземат Anavar. С рязане на цикъла на Anavar, да отслабнете и да поддържате мускулите си.

  • Тя работи за временно съхраняване на спортисти. Не всички мъже искат да получат най-големите мускули могат да постигнат. Това е особено вярно за спортисти, които знаят, че мускулите, които са твърде големи, ще затрудни тяхната бързина и ловкост. Те просто не може да работи толкова бързо, или да се промени посоки възможно най-бързо, когато носите прекалено голяма тежест в мускулите им.
  • Така че за спортисти, мускулни Прераждане потенциал на Anavar е точно те ще получат по-големи мускули, така че те са по-силни. Но те не са твърде големи, че те стават тромави slowpokes в своите спортове.
  • Тя подобрява мускулната издръжливост. Това е способността на мускулите да работят за по-дълъг период от време. Когато мускулите ви след това да се уморят. Ще усетите мускулна умора. Това е много очевидно в движение, което е спорт, който не се нуждае от сила или пъргавина. Това е всичко за това как вашите мускули могат да издържат.
  • Той подобрява сърдечно-съдовата издръжливост. Когато лекарите казват на хората да се упражнява редовно, това е от полза, че искат техните пациенти да получават. Сърдечно-съдови издръжливост помага много сериозни заболявания в залива. Това също така е важно предимство за спортисти, тъй като сърцето контролира колко кислород потоци към всичките им мускули.
  • Той също така работи за временно съхраняване на жените културисти. Отново, това е така, защото нарастването на мускулните са само десни. В действителност, неговата популярност сред жените има някои културисти, които се отнасят към него като “момиче стероид”.
  • Той също така помага при загуба на тегло. Разбира се, тя запазва мускулите си, когато се опитвате да отслабнете. Но той също така помага при загуба на тегло директно. Това е, защото това е потискане на апетита. Като Anavar, вие сте по-способни да се придържате към вашата диета, защото не се чувствам толкова пристъпи на глад, както преди. В Anavar за загуба на тегло на жените е особено драматично.
Купете Anavar СЕГА от официалния сайт

Anavar Дозите

По-голямата част от медицински приложения, наречени за дозиране Anavar в обхвата от 2.5 – 20 mg на ден, което е разбира се зависи силно от вида на болест, заболяване или разстройство, което е предназначено за Anavar. В медицината, Anavar е бил използван като например при пациенти със СПИН в диапазона от 20 – 80 mg на ден за борба и / или обратна загуба на мускулна маса.

Същото е показано, с жертви изгаряне [7]. Това е индикация твърдо вещество с обща дозировка, която ще бъде ефективно за растежа на мускулите и атлетика. Както Anavar е наркотик, с много опит с различни епохи на пациенти, ефектите от Anavar също не зависят от възрастта [8].

Въпреки Anavar е погрешно рекламира като една “лека стероид” в областта на анаболен способност, проучванията показват друго, и както е споменато по-рано този момент, е съединение, което е 3 – 6 пъти по-анаболен силата на тестостерон. Поради това, в света на лека атлетика и културизъм, Anavar дози за начинаещи са склонни да се започне и да остане в 25 – 50 mg дневно обхват и следва да предоставят отлични резултати дали пълнители или изрязване на мазнините.

Напредналите потребители са склонни да се подвизава между 50 – 80 мг на ден, и не е обикновено не е необходимо да превишава тези граници поради драматичните резултати, че такъв Anavar дозата може да осигури. В много редки случаи, обаче, опитен напреднал Anavar дози предприятие в рамките на 80 – 100 мг на ден диапазон.

Anavar цикли

Имайте предвид, че всичко това е без никакво PCT (Post Cycle Therapy), и без никаква промяна в хранителния режим или обучение. И въпреки че много от изследванията, направени на Anavar употреба възрастни мъже млади момчета като тест предмети, някои данни показват, че много от ефектите на Anavar не са възрастта на издръжка (11). Ако спазвате типичния “път на почивка =” протокол, това означава, че може да загуби един куп мазнини по време на вашия, след което да запази повечето (ако не всички) от нея на разстояние до следващата си цикъл.

Това го прави много наркотици за спортисти, които са тествани на наркотици и трябва да бъдат чисти, за да си сезон, но все пак трябва да се запази на мазнини / тегло те са загубили на техните цикъл на разстояние, като борци и други тегло класа спортисти. Anavar е и ясен избор за “пролет-рязане” цикъл, за да изглежда страхотно на плажа. Тя може да се използва до лятото започва, а потребителят може да се очаква да се запази на мазнини на разстояние по време на целия сезон плажа.

Anavar е чудесно за съдържанието и рязане цели, но не и за временно съхраняване, при много от теглото. С други думи, почти всички от вашите печалби ще се съхраняват. Логично е, когато си мислиш за него. Anavar Културизъм Резултати Преглед & Къде да закупим. Хората правят много на тегло печалби от високо вода задържащ стероиди (Dbol, А50, и т.н.), но обикновено губят справедлив процент от печалбите си след това. Обратното обикновено е вярно за стероиди, които предизвикват по-малко (или не) задържане на вода (Anavar, Primo, Winstrol и т.н.).

Така че, защо иначе може да ви се съхраняват голяма част от това, което сте придобили по Var? Тя може да се дължи на относително лека влияние върху HPTA, което ни довежда до крайната си точка. Anavar не напълно изключване на HPTA, за разлика от тестостерона, което в крайна сметка ще доведе до спиране дори в доза 100 mg, или дека, който ще го направи с еднократна доза 100 mg. Това би могло да бъде най-малко отчасти се дължи на факта, че Anavar не ароматизира (конвертира в естроген)

Anavar странични ефекти

Както по-рано засегна, Anavar е приветстван с похвала сред културисти, спортисти, както и медицинската общност за нейното съотношение невероятен страничен ефект до полза и общата липса на негативни странични ефекти в сравнение с много други анаболни стероиди.

Естрогенови странични ефекти са напълно несъществуващи с Anavar дължи на факта, че е производно на DHT, който е андрогенен хормон, който вече е в състояние да конвертира в естроген. Като такива, Anavar запазва тази характеристика.

С други думи, страничните ефекти, характерни за естроген (например задържане на вода, подуване на корема, мазнини задържане / печалба, както и развитие на гинекомастия) са напълно невидими. В допълнение към пълна липса на естрогенна активност, Anavar също напълно липсва всяка прогестогенна активност, както и [3] и така да евентуални негативни ефекти там.

Въпреки че Anavar е сравнително по-малко андрогенен от Тестостеронът от много, странични ефекти тук все още могат да изплуват на повърхността, особено в онези лица, които могат да бъдат чувствителни към андрогенни странични ефекти. Те могат да включват повишена мазна кожа, акне, увеличава растежа на косата в лицето и тялото, и рискове, свързани с мъжки тип плешивост (МРВ), както и доброкачествена хиперплазия на простатата (ВРН).

Въпреки това, което е често изтъквани за Anavar е “мек върху ендокринната система”, че има доказателство за пълната Напротив, където изследвания показаха почти 40% потискане на ендогенната продукция на тестостерон и функцията на тестисите след само 5 дни употреба при 15mg на ден в здрави млади мъже.

Ето защо, Anavar не трябва да се приема с лека ръка в областта на потиснати и се разрушават хормоналната функция. Ако може да потисне HPTA (хипоталамуса, хипофизата тестисите ос) едва след 5 дни на употреба на 15 mg на ден, той може и ще предизвика пълно изключване над седмици на употреба на високи дози “културизъм”.

1 BOTTLE
$54.99
Retail: $85.00
Savings: $30.01
Fast & Free Shipping
buy now »
Ultimate Stack
$274.99
Retail: $354.99
Savings: $80.00
Fast & Free Shipping
buy now »
Cutting Stack
$184.99
Retail: $214.99
Savings: $30.00
Fast & Free Shipping
buy now »

Anavar Културизъм Резултати Преглед & Къде да закупим

Anavar е изключително популярен анаболен стероид за много очевидни причини, но също така е известен като един от най-скъпите анаболни стероиди някой е готов да купи. За фармацевтични нужди и подземен (UGL) клас Oxandrolone двете са в изобилие на черния пазар за физически лица за покупка, но разликите в цените (и издаване на фалшиви и фалшиви продукти) се превърнат в проблем.

Има и огромни разлики в това как са представени крайните продукти (например, Anavar таблетки могат да варират навсякъде от 2,5 mg в една таблетка по целия път до 50mg таблетки, както и размера на таблетки в кутия или бутилка се различава значително, както и).

Използване на основните стандарти на 10 mg таблетки, можем ефективно да се прецени на пазарните цени на Anavar между земята и фармацевтичната качествени продукти. Пакет от 60 таблетки от фармацевтичен клас Anavar дозират при 10 mg на таблетка може да работи навсякъде от $ 70 – 150 $.

Подземен Var продукт при всички едни и същи условия (60 таблетки много, 10mg на концентрация таблетка) може да работи навсякъде от $ 60 – $ 180. Когато си купувате Anavar цени също могат да се променят в резултат на което се използва тип източник (лице в лице срещу интернет източници и т.н.) и на обменните курсове на валутите в момента на покупката, като черни пазарни цени са силно засегнати от тях. Можете да си купите Anavar от официалния сайт като CrazyBulks.

купи сега »