Anadrole (Anadrol) Мнения: Резултати & Възможни нежелани реакции

BODYBUILDING > bg > Anadrole > Anadrole (Anadrol) Мнения: Резултати & Възможни нежелани реакции

Какво е Anadrol

от Бил Робъртс – Anadrol ( оксиметолон ) е най-вероятно на второ място след Dianabol (Methandrostenolone) като културизъм анаболен стероид с. Освен това, тя е имала значителен медицинско значение особено за лечение на анемия, и по-скоро, за да спомогне за поддържането на чиста мускулна маса при ХИВ-компрометирани пациенти. Докато много от тях имат субективното мнение, че Anadrol е суровата наркотици по отношение на страничните ефекти, медицински констатации и заключенията на много спортисти са доста различни.

Натрупването Anadrol с други стероиди

Интересен допълнително въпрос се отнася комбинация от Anadrol с други анаболни стероиди . Например, един разумен добавяне Anadrol до 50 мг / ден на Dianabol дава малко допълнителна полза за стероиден цикъл; За разлика от добавяне Anadrol да 50-100 мг / ден тренболон ацетат или 60-80 мг / ден Anavar (оксандролон) дава драматично подобрение.

В този си стифиране поведение е подобно на това на Dianabol, но не тази на тренболон. Вероятно това е така, защото за разлика от тренболон, оксиметолон не се свързва здраво с андрогенния рецептор, и повечето от своята анаболен ефект е вероятно не genomically медиирана чрез АБ.

Изгради своя ULTIMATE ТЯЛО яко с Anadrol 100% легален стероиди

Как ли Anadrol Work

Anadrole е ракетно гориво за мускулите си, доставяйки умопомрачителните помпи и енергия удари, което ви позволява да се представят по-добре, по-бързо възстановяване и се опаковат по някои сериозни печалби размер.

 • SAFE & ПРАВНА Anadrol Alternative
 • MEGA Увеличаване на мускулна маса
 • SUPER Strength & Stamina
 • ГОЛЕМИ Помпи
 • FAST Recovery
 • НЕ игли или предписания
 • Бързи резултати за по-малко от две седмици
Купете 2 Вземете 1 безплатна + безплатна доставка

Anadrol Дозите

 • Когато използвате която анаболен стероид, това не е достатъчно просто да го вземе. Трябва да се разбере дозата, необходима за удовлетворяване на целите си, докато поддържане на безопасността. Това може да бъде объркващо за някои, тъй като интернет и фитнес зала клюки може да ги смаже с толкова много различни и противоречащи си гледни точки. Въпреки това, когато се погледнете в Anadrol дози, много се намери това, за да бъде по-прост стероид, за да се разбере. Стероидът почти винаги се намира в 50 mg таблетки, и в резултат на това повечето дози Anadrol просто ще бъде 50 mg на ден. Това обаче не винаги е най-доза; В някои случаи е необходимо по-малко. Нека да разгледаме най-Anadrol дози и да откриете най-подходящия за вас.

Базови Anadrol дози:

 • За повечето мъже Anadrol дози на 50 mg на ден ще бъдат стандартни. Това е много често срещана доза за начинаещи, както и дълго време анаболен стероид потребители. Такава доза ще произвежда мощни печалби в маса и сила по бърз и кратък период от време. Това не е необичайно за £ 20 да бъдат придобити на 3-4 седмици; в действителност, 30lbs е възможно с такива дози Anadrol. Поради повечето раздели са 50 mg, и това го прави много подходящ протокол дозиране прави.

По-ниски Anadrol дози:

 • Докато 50mg на ден е често срещано явление, Anadrol дози от 25 мг на ден, често може да бъде достатъчно. 25mg Anadrol дози просто ще бъдат половин раздела на ден. 25 mg на ден е много по-безопасно доза за първия потребител време, и то също ще бъде далеч по-страничен ефект приятелски. Не забравяйте, Anadrol не е страничен ефект приятелски стероид.
 • Хормонът оксиметолон е силно естрогенни, може значително да насърчава високо кръвно налягане и холестерол и е изключително хепатотоксичен. По-ниски Anadrol дози могат да правят такива проблеми много по-лесно да се контролира. Въпреки че не може да спечели 20-30lbs с подобна употреба, все още трябва да бъде в състояние да направи значителни печалби, така че толкова дълго, колкото Ви диета и обучение протоколи са правилни.

Високите Anadrol дози:

 • Един Anadrol доза от 25-50 мг на ден е цялата оксиметолон повечето мъже някога ще се нуждаете. Ако още е желан и стероида се понася добре при 25-50 мг диапазон, може да се счита повече. Все пак, имайте предвид, толкова по-висока доза по-голям е рискът. Anadrol дози 75-100mg на ден могат да се използват от някои мъже, но никой не е причина да надмине марката 100mg.
 • Дози над 100 mg на ден всичко ще но уверявам странични ефекти. Данните показват също така, че дози над 100 mg обикновено не дават резултати по-големи от 100 mg. Този стероид изглежда, че има рязък спад на разстояние точка по отношение на дозирането ниво, за да се върне. Много често се докладва Anadrol дози над 100 mg на ден, за да се намали значително апетита им, което може да направи растежа изключително трудно.

Възползвайте се от Anadrol

Anadrol е един от най-ефективните анаболни орални стероиди на разположение за всеки, който иска да си купи Anadrol онлайн, но на достъпна цена.

FREE нас Доставка и евтини WORLDWIDE SHIPPING ПОРЪЧАЙ СЕГА И ще покажем STRAIGHT до вашата врата

 • Това е невероятно бързо действащ стероид с ефекти обикновено забелязани в рамките на първата седмица.
 • В него се прави старт голямо удар за всяка групирания цикъл.
 • При по-ниски дози, този стероид е доказала като ефективна, но с умерена скорост на вирилизация при жените.
 • Често се счита достъпно най-мощният стероид, това не е необичайно за начинаещи потребители да докладват печалби от 20 до 30 паунда в един цикъл. Имайте предвид, че много от това тегло ще бъде вода.
 • Нейните ниски андрогенни характеристики на свързване, означава, че това е особено ефективен при редене с други стероиди като тест, Deca и Tren.
 • Може да се използва като добър рязане стероид, когато подредени с Anavar.
 • Поддържа увеличението на червени кръвни клетки.
 • Може да увеличи апетита и по-ниски дози.
 • Подобрява синтеза на протеини и задържането на азот.
 • Когато се използва като част от стака и с добра PCT, потребители съобщават, че те да запази повечето от тяхната сила и масови печалби (с изключение на вода тегло).
 • Е бил известен за облекчаване на болки в ставите по време на тренировка.

Страничните ефекти на Anadrol на

Точно както всички други алкилирани орални анаболни стероиди , основен страничен ефект на Anadrol е чернодробна токсичност. Тя може да се намали чрез намаляване на продължителността на използването Anadrol за само шест до осем седмици и преустановяване на използването на някои определен период от време. Тъй като черния дроб възпроизвежда по-бързо, използването на Anadrol само за няколко дни или седмици, е достатъчно да се види желаните резултати.

Въпреки това, се препоръчва да се използват в продължение на повече от шест седмици. По потребителски мнения Anadrol има по-малко чернодробна токсичност под формата на един милиграм от всички други алкилирани анаболни стероиди обаче нивото на токсичност да анаболен резултат са подобни в един количество анаболен ефект.

1 BOTTLE
$54.99
Retail: $64.99
Savings: $10.00
Fast & Free Shipping
buy now »
Ultimate Stack
$274.99
Retail: $354.99
Savings: $80.00
Fast & Free Shipping
buy now »
Cutting Stack
$184.99
Retail: $214.99
Savings: $30.00
Fast & Free Shipping
buy now »

купи сега »