Тестостеронът добавки Преглед: тестоген купувача ръководства, атестационна & Резултат

BODYBUILDING > bg > Testogen > Тестостеронът добавки Преглед: тестоген купувача ръководства, атестационна & Резултат

Тестостерон бустер добавки

Тестостеронът е мъжка хормон . Хормоните са химически посредници, които се секретират от мозъка директно в кръвта, който ги носи на органи и тъкани на тялото да изпълняват функциите си.

Тестостеронът се произвежда от тестисите, две овални органи, които произвеждат сперматозоиди при мъжете. Хранителни добавки помагат за увеличаване на нивата на хормоните, ако имаме ниски нива в организма. При мъжете тестостерон играе ключова роля в развитието на мъжките репродуктивни органи.

В допълнение, той помага с увеличаване на мускулната маса, костна маса, и растежа на окосмяването по тялото. Също така е добре за общото здраве и благополучие. Той също така предотвратява загубата на костна маса и плътност. Тестостеронът също помага да се поддържа нивото на сексуално желание и енергия.

Освен това, тя помага при производството на сперматозоиди и червените кръвни клетки. тестостероновите нива започват да падне с възрастта. В резултат на това някои хора, които имат ниски нива на тестостерон може да се възползват от тестостерон, предписан от лекаря си. Тестостеронът бустер добавки също могат да помогнат.

Купете тестоген сега и ще получите парите обратно гаранция

Тук са 7 Предимства на Увеличаването на вашия Тестостеронът

 • Помага намаляване на мазнините . Ниските нива на тестостерон ще се увеличи мастните натрупвания в тялото си. Така че, ако искате да пуснете корема бира и ще се стопи на човек цици – вземете мощен добавка, която може да се повиши производството на тестостерон в тялото си.
 • Увеличава мускулната маса . Тестоген увеличава мускулната маса, тъй като стимулира производството на мускулна тъкан. Като това е начин по-добре, отколкото като стероиди, тъй като мускулната маса, придобит чрез вземане на този продукт е по-устойчив от мускулна маса, придобит чрез стероиди.
 • Увеличава силата си . Ако сте спортист или повдигач на тегло, най-добре е да си осигурите тестостерон е най-оптималното, тъй като това ще ви помогне да се изгради повече мускулна маса и да получат сила. Когато се комбинира със здравословна диета и редовни физически упражнения, то значително ще изградят своя мускул.
 • Увеличава нивата на издръжливост . Имайте предвид и това, ако сте запален по спорта, които изискват високо ниво на издръжливост, като баскетбол, бягане или плуване.
 • Подобрява настроението ви . Когато имате ниски нива на тестостерон, вие ще се чувствате по-раздразнителни и депресирани. Повишаване този хормон ще помогне за облекчаване на вашата промяна в настроението. Тя те кара да се по-малко податливи на депресия и подобрява общото ниво на вашето щастие.
 • Подобрява вашата когнитивната функция . Ще усетите по-добре фокуса и концентрацията, както и цялостната си когнитивната функция.
 • Повишено сексуално влечение . Ниско либидо или полово влечение да сеят хаос в личния си живот. Това може да намали вашата сексуална активност и може да доведе до различни проблеми, които могат да се откъснете интимна връзка от друг. При удар тестостерона обратно ще стимулира сексуалността и да подобрите сексуалната активност.

Състав на тестостерон бустер добавки

Съставките на тестостерон добавки могат да бъдат различни. Някои тестостерон добавки съдържат цинк и магнезий. Те увеличават нивата на тестостерон при мъжете, които упражняват. Някои други тестостерон добавки имат хормони като DHEA ( дехидроепиандростерон ) и прегненолон .

Те помагат с вземане на нов тестостерон и може да помогне за подобряване на способността да се достигне до ерекция. Но това не изглежда да бъде полезно, ако проблемът с ерекцията е причинена от диабет или нервни разстройства. Някои тестостерон бустер добавки съдържат натурални съставки, като билки и растения.

Те може да се увеличи чрез увеличаване на тестостерон хормон произведен от мозъка, който сигнализира тестисите да произвеждат повече тестостерон. В допълнение, други работят чрез освобождаване свързан тестостерон, така че е във форма на тялото може да използва.

Изследванията не дават убедителни доказателства, че жените се възползват от приема на тези добавки. Трябва да говорите с Вашия лекар или фармацевт преди да започнете добавка тестостерон бустер. Обсъждане на вашата медицинска история и настоящи предписани лекарства, медикаменти за свободна, както и всички добавки, които приемате.

Вашият лекар или фармацевт, мога да ви кажа, ако добавка тестостерон бустер е точно за вас. След като знаете, ако добавка тестостерон бустер е точно за вас, Walgreens разполага с разнообразие от тестостерон бустер добавки, за да избирате и те идват в различни форми като таблетки, капсули или гелове.

Какво е тестоген?

Тестоген е тестостерон бустер за цел да повишат нивото на тестостерона на мъжа. Дизайнерът на тази добавка е създадена тази формула с едно нещо в ума, а именно да се помогне на мъжете, които страдат от ниско самочувствие поради нисък тестостерон.

Тестостеронът е много важно по начин, който, добре, това всъщност е хормон, който ви прави човек, който и да сте. С нисък тестостерон дойдат други отрицателни влияния, като сексуална дисфункция, което след това води до нещастни връзки и общата нещастен живот.

Защо трябва да се опитате тестоген

Тестоген е естествен тестостерон бустер, който осигурява ефективно и безопасно T тласък. Не е нужно да се притеснявате за всякакви неблагоприятни или рискови странични ефекти. Тя е изработена от качествени и добре изпитани съставки. Той оглавява нашия списък с най-добрите на тестостерон бустери.

Причините, които препоръчваме много

 • Без съдържание на вредни стероиди
 • Напълно естествени съставки
 • Подобрява мускулната маса
 • Работи бързо с резултати в рамките на 4-6 седмици
 • Увеличава енергията си
 • Помага ви да загубят телесните мазнини
 • Подобрява сексуалния ви живот
 • Повдига си фокус нива и настроение
 • Шестдесет дни парите обратно гаранция

Вземете си доза днес. Вие нямате причина да се чувстват по-малко мъжествен и апатичен повече. Вземи ползите от естествен тестостерон повишаване лесно с тестоген.

Състав на тестоген

 • Tribulus Terrestris – Тази билка винаги е бил използват за подобряване на мъжката плодовитост, либидото, сексуалната активност и функция на пикочните пътища. Известно е също, че е естествен бустер на тестостерон.
 • Ginseng Extract – Помага се постигне по-силна ерекция, като стимулира и предотвратяване на диоксин увреждане на тестисите.
 • D-аспарагинова киселина – Тази аминокиселина има значителен ефект върху това как тялото произвежда и стимулира тестостерон. Той може също да помогне за подобряване на либидото и обмяната на веществата.
 • Phenogreco – Въпреки, че този компонент е полезно за увеличаване на нивата на тестостерон, неговата роля е до голяма степен фокусирани върху поддържане и регулиране на нивата на тестостерон. Известно е също така да се работи и с D-аспарагинова киселина.
 • Витамин D – Този витамин е един от основните компоненти, когато става дума за мъжки здраве и нивата на тестостерон. Освен способността му да увеличи тестостерон, но също така предотвратява някои от тези тестостерон да бъде превърнат в естроген.
 • Цинков глюконат – играе важна роля за гарантиране, че имунната система, ензими и хормони, функционират добре. Той действа като афродизиак и T-бустер.
 • Витамин В – тестоген има 3 вида на витамин В: В6, В5 и В2. тези витамини помагат за производството и увеличаване на енергията, укрепва черния дроб и повишаване на метаболизма.
 • Селен – Едно проучване показва, че безплодните мъже имат по-ниски нива на селен, който е защо селен се счита за полезен минерал за сексуалното здраве на човека.

препоръчителната доза

Това е наистина невинен; просто да отнеме до четири контейнера на ден с храна, която безпроблемно се вписва в деня си, като ден график. Не колоездене и изключване като някои добавки. Бутилките придружават трийсетдни доставка или 120 капсули. За илюстрация можете да вземете 2 сутрин и 2 следобед или evening.Its предписани не надмине 4 капсули за 24 часа.

Странични ефекти на тестоген

Все още няма странични ефекти, свързани с консумацията на тази хранителна добавка, тъй като всички съставки, използвани са естествени и с високо качество. Въпреки това, тя винаги е най-добре да се консултирате с Вашия лекар, ако страдате от продължителни заболявания като високо кръвно налягане и диабет .

Някои доклади форум споменати опита на растежа на косата в зоните, където те не са имали коса и преди. Въпреки това, той не е посочено дали те да предприеме и други добавки с тестоген, тъй като има добавки, които могат да допринесат за внезапна растежа на косата.

Потребителски Препоръки

препоръка 1

“Опитах почти всеки мазнини горелка и допълнение тест в един или друг момент. Повечето компании списък “патентен енергия смес”, но те не ви кажа колко от всяка съставка е във всяка порция. Тя винаги ме кара да се чувствам по-добре, когато една компания ви казва точно това, което приемате. Първото нещо, което ще забележите, е енергията. Някои може да мисля, че е само добавка стимулант маскиране като всичко останало. Просто го дам малко време и да видим. Аз почти прекъснат приема, мислейки, че е друга добавка, която е направил да се отбележи, че се твърди. След около две седмици започнах да се чувствам по-голяма промяна в моите тренировки. Това е качествен продукт с качествени съставки. Разбира се, това зависи как тялото ви реагира на него; това, което работи за някои не работи за всички. Това определено си заслужава да опитате пак. “

препоръка 2

“Да бъдеш някой в ​​медицинската професия, всеки път, когато започна да се разпространява без рецепта хапче, аз винаги започне бавно да се направи оценка на толерантността и странични ефекти. Досега не съм забелязал някакви неблагоприятни последици от използването на този. От първите ми няколко дни с помощта на този продукт, не мога да кажа, че тя изглежда да има ефект, защото се чувствам по-енергични. Аз не съм редовен Exerciser така че аз разбирам, че това не може да се работи по-бързо или толкова ефективно, колкото други са виждали. Въпреки това, предвид моя тласък на енергия, ще направи по-добър опит да се упражнява повече. Мисля, че губя малко тегло и загуба на мазнини, но биха могли да бъдат представяйки си, и аз трябва вече да се види дали ефектите са истински. Като цяло, обаче, аз съм бил доволен, но аз държа много отблизо тялото ми за всякакви негативни симптоми или ефекти. Аз не съм забелязал никакви нерви или главоболие … “

препоръка 3

“Аз съм го вземат за няколко дни сега. Забелязвам енергия, когато е необходимо, за няколко часа. Моите асансьори са били почти същите в салона. Аз не се чувствам никакви отрицателни неща от продукта. Очаквах по-голяма вълна от енергия и резултати. Аз съм се поддържа едно и също тегло. Аз се чувствам като имах малко повече енергия във фитнеса, но не на същото ниво като преди тренировка. Като цяло, аз се чувствам като това може да бъде нещо, което трябва да се вземат по-дълго, за да видите резултатите. “

Купете тестоген сега и ще получите парите обратно гаранция

Предимствата и недостатъците на използването на тестоген

Професионалисти

 • Предписание на тестостерон бустери може да доведе до множество нежелани странични ефекти и дори рак при някои мъже. Тестоген се състои само от натурални съставки и е безопасна алтернатива на тестостерон инжекции.
 • Може да се обърне други здравни проблеми, тъй като има възможност за понижаване на кръвното налягане при тези с по-високи от нормалните нива.
 • Значително нарастване на самочувствието е определено положително аспект на тестоген. Мъжете ще станат много по-уверен в себе си, както на тяхната мотивация, издръжливост, либидото и енергийни нива се подобрят.
 • Тестоген е изключително справедливо определяне на цената и е по-скъпо, отколкото каквито и да било тестостерон бустери преразгледани.

Против

 • Продуктът се предлага само през голяма част от потребителите тестоген харесват идеята за “пазаруване около” за различни цени, които, разбира се, те не могат да правят с тази добавка, поне не в магазините.
 • Друг негативен аспект на този продукт е, че е понякога може да предизвика акне и повишена гняв. (Това е страничен ефект, свързан с всички тестостерон бустери)
 • За мъжете, страдащи от ниски нива на тестостерон, тестоген може да бъде жизнеспособна лечение. Тя е изцяло натурален, така че това не води до неприятни странични ефекти като предписание на тестостерон заместители могат.
 • Може да даде един мъж живота си назад, правейки го да се чувства така, сякаш е в двайсетте си години отново. Той ще има много сила и издръжливост, както и силни и здрави либидото да отиде заедно с него. Също така е изключително справедливи цени и най-ниската “цена на обслужването” на всеки тестостеронов бустер като прегледаме.

Къде мога да си купя тестоген?

Тестоген се продава само изключително от официални рецензии на производителя website.Basically тестоген бие най-близкото competitionin всички отдели, качество, съставки и цена.

тестоген ценообразуване

1 BOTTLE
$59.99
Retail: $69.99
Savings: $10.00
Money Back Guarantee
buy now »
3 Bottles + 2 Free + Free Ebook
$179.99
Retail: $349.99
Savings: $170.00
Money Back Guarantee
buy now »
2 Bottles + 1 Free
$119.99
Retail: $209.99
Savings: $90.00
Money Back Guarantee
buy now »

Тестостеронът добавки Преглед: тестоген купувача ръководства, атестационна & Резултати – Cоnсluѕіоn

Има hаvе bееn mаnу клинична ѕtudіеѕ ѕurrоundіng на mаnу іngrеdіеntѕ TеѕtоGеn са іmрlеmеntеd в рамките на тяхната fоrmulа. В раrtісulаr, женшен екстракт, Fеnugrееk РИБНО hаvе D-аѕраrtіс киселина bееn старателно ѕtudіеd и рrоvеn tо достави wіdе rаngе оf тестостерон повишаване рrореrtіеѕ. Те не са сеrtаіnlу Единственият съставки, които са проучени hаvе аѕ TеѕtоGеn не използва доказани nаturаl іngrеdіеntѕ.

Juѕt искал аnу допълни рrооf іѕ bеѕt рrоvіdеd bу thе uѕеrѕ оf на рrоduсt и TеѕtоGеn може mаtсh някои оf най-добрите добавки за състоянието на mаrkеt когато става соmеѕ tо доволни uѕеr тестоген прегледи. Eасh rеvіеw сlаіmѕ да hаvе rесеіvеd rеѕultѕ thаt аrе роѕіtіvе и потвърждава TеѕtоGеn dоеѕ има повишаване на тестостерона рrореrtіеѕ.

Налице са multіtudе оf фирми оffеrіng подобен рrоduсtѕ tо TеѕtоGеn, ѕо че защо трябва да ви сhооѕе този продукт оvеr thеіrѕ? Валидна въпрос, но истинската красота на тестоген іѕ thаt е ѕо еаѕу РИБНО доста еffесtіvе. Затова се смята, TеѕtоGеn tо bе на gооd рrоduсt за сериозен bоdуbuіldеrѕ, спортисти РИБНО uѕеrѕ whо hаvе ниско tеѕtоѕtеrоnе

купи сега »