Къде да закупим Best Anadrol Стероидите Online?

BODYBUILDING > bg > Anadrole > Къде да закупим Best Anadrol Стероидите Online?

Anadrol

Anadrole (Anadrol) Reviews: Results & Possible Side EffectsAnadrol (оксиметолон) е най-вероятно на второ място след Dianabol (Methandrostenolone) като културизъм анаболен стероид с. Къде да закупим Best Anadrol Стероидите Online?

Освен това, тя е имала значителен медицинско значение особено за лечение на анемия, и по-скоро, за да спомогне за поддържането на чиста мускулна маса при ХИВ-компрометирани пациенти.

Докато много от тях имат субективното мнение, че Anadrol е суровата наркотици по отношение на страничните ефекти, медицински констатации и заключенията на много спортисти са доста различни.

A мощен анаболен андрогенни стероиди, Anadrol е добре известен сред тези, в културизма, колоездене, и бягане на дълги разстояния като стероиди, които могат да увеличат броя на червените кръвни клетки и защитава ставите при тежки натоварвания или по време на интензивни тренировки.

Една популярна наркотици извън сезона сред културисти и gymrats, Anadrol насърчава драматични подобрения в нивата на мускулна маса и цялостната здравина. Този стероид е класиран изключително висока от треньори, спортни треньори и фитнес инструктори и е един от най-добрите лекарства за насърчаване на тялото сила, мускулна маса и тегло печалби. Оксиметолон се счита за мокро бункер.

Няколко фармацевтични компании, направени за инжектиране Anadrol за продажба през 1960 за лечение на множество заболявания. С течение на годините, тъй като хората започват да злоупотребяват с лекарството, за да се извлекат потенциалните ползи за повишаване на производителността, то разработи социална стигма.

Въпреки този факт, хората все още купуват Anadrol да се насладите на стабилни печалби, без представени от други анаболни стероиди суровите странични ефекти. Тя се предлага в различни форми, включително Anadrol хапчета, инжекции, и дори Anadrol течност. Той също е на разположение като Anadrol 25 мг и Anadrol 50 мг, въпреки че повечето хора предпочитат да купуват Anadrol 50 поради общата стойност.

Купете Anadrol от официалния сайт

Anadrol Дозировка и предупреждения

Anadrol е един такъв съединение, което е много в съответствие с Dianabol, където той държи изключително ограничаване на използването му, и най-вече от гледна точка на Anadrol дози. прословутия и екстремни хепатотоксичност Anadrol е само е докоснал до този момент, но това е един от основните фактори за своите ограничения за ползване.

Поради високия процент на хепатотоксичност (която ще бъде допълнена с по странични ефекти секцията Anadrol на този профил), се препоръчва използването му за периоди от не повече от 4-6 седмици.

Другият основен ограничението (а може би и повече, отколкото въпроси хепатотоксичност), е фактът, че Anadrol притежава много висока естрогенна активност. Както е обяснено по-горе, Anadrol не конвертира в естроген чрез ензима ароматаза, а вместо това се смята, че действат като естроген в различни части на тялото.

Затова естрогенни ефекти на подувам и задържане на вода Anadrol средство е не-combatable с използването на ароматазни инхибитори, и единствената защита срещу гинекомастия е, че на SERM (селективни естроген-рецепторен модулатор) като Nolvadex.

Ето защо, Anadrol е в голямата си част почти напълно неподходящи за тези, които искат да се добави качество мускулна маса без никакво допълнително повишаване на теглото на водата се дължи на задържане на вода и потенциал мазнини задържане / печалба.

Един дори ще бъде в състояние да придобие строго постно маса със съединение като Dianabol, предоставена значителна употреба на инхибитор на ароматаза се прави, но дори и това не е възможно с Anadrol поради своето естество.

Anadrol странични ефекти

По отношение на тежки странични ефекти, понякога се възприемат по културизъм, това основно или само се появява, когато нивата на естроген са повишени. Докато оксиметолон не се ароматизира и няма естрогенна активност, може да е, че може да се намесва с естроген метаболизъм.

Дали, че това е причината за проблема, или не, поддържане на нивата на естрадиол под контрол пази Anadrol подобно на страничните ефекти на други орални анаболни стероиди. нива на естрадиола, могат да бъдат държани под контрол или чрез използване на ароматазен инхибитор, като например летрозол или Arimidex, или чрез ограничаване на използването на ароматизиращи препарати като тестостерон.

Anadrol Stacks

опции Anadrol стаковете са малко по-ограничени в сравнение с други съединения, дължащи се неговото въздействие върху черния дроб. Като такъв, вие трябва да стоят далеч от орални стероиди като Dianabol, защото има много малко синергичен ефект, за да се противодейства на риска от увреждане на черния дроб.

Въпреки това, Anadrol купища добре с Trenbolone или дори Andriol, което е единственото изключение на “не орални стероиди” правилото, тъй като тя не обработва през черния дроб на всички. Опитайте се да използвате 50mg на ден на Anadrol заедно с 50 mg на ден на Trenbolone или до 240 мг на ден от Andriol да видите синергични ефекти.

Нещо друго да се вземе предвид, когато създавате вашия Anadrol стак е терапия след цикъл, или PCT. Вие ще трябва да продължи да приема и двете си анти-естроген и си тестостерон добавка за около две седмици, след като спрете да си Anadrol. Това предотвратява ниско-T и натрупването на естроген в тялото си, и двете от които може да предизвика някои нежелани (а понякога и постоянни) странични ефекти.

Anadrol 50 Правила цикъл

Anadrol цикли са някои от най-често срещаните цикли в повишаване ефективността, но и с всеки анаболен стероид или добавка на всяка форма, което трябва да знаете как да го вземе, ако ти започваш да наистина жънат награда.

Като цяло силната голямата част от Anadrol цикъла ще бъде за целите на групиране по време извън сезона период на използване, тъй като това е най-стероиди основна цел; за увеличаване на размер и сила.

Въпреки това, има и такива, които ще се включат Anadrol цикли в тяхната рязане фаза и почти винаги това е сред конкурентни културисти, тъй като те обикновено са единствените, които ще намерят този полезен. Някои хардкор фитнес плъхове, които не са конкуренти от всякакъв вид, могат да направят това, както добре, но ефектът е толкова кратък живот му като цяло не си заслужава практика за тях.

Купете Anadrol от официалния сайт

Anadrol и жените

В много медицински доклади, се установи, че препоръчителната доза от този стероид, използван от жени и момичета даде много нисък процент на вирилизация. Къде да закупим Best Anadrol Стероидите Online? Така че ние приемаме, че Anadrol не е рисковано лекарство за жени. Освен това, дозата от 15 мг на ден на Anavar (оксандролон) може да предизвика вирилизация ефекти в някои конкретни случаи.

Вероятно пет мг на ден доза стероид известен като Oxandrolone е подобна на 25 мг на ден от Anadrol (в seprate дози) даде риск. Primobolan в доза от 50 мг на седмица, в отделни инжекции, е общ и разумен вариант, обаче, че има малък риск. Лечебните дози са много изненадващи, тъй като 50 Mg е с размерите на таблет, който се счита за минимална доза за жените, така и за деца.

често задавани въпроси

Дали Anadrol Правна?

Благодарение на правния статут на Anadrol, тя може да бъде трудно да се намери. Най-сигурният начин е да се купуват Anadrol онлайн и да го транспортират до вашия дом. Въпреки че можете да го закупите от дилъри в салона или на улицата, нямаш реално как да знае какво е вътре в опаковката. Когато купувате от доверен интернет източник, трябва да получите продукта в запечатани тампер-устойчиви пакети.

 Къде да купя Anadrol?

Ако имате рецепта от лекаря си, можете да си купите Anadrol при всяка аптека. Ако не го направите, няма да може да получи правна Anadrol в САЩ. Поради тази причина, можете да го закупите на свой собствен риск. Трябва да избягвате да го купуват от “улични” търговци и вместо намерите забележителен, надежден онлайн търговец.

 Anadrol срещу Dianabol

Dianabol vs. Anadrol дебат е стар, и тя се води от 1960. С една дума, нито е задължително по-добър от другия е; всичко е за лична толерантност и предпочитания. И двете са еднакво хепатотоксичен, и двете имат един и същ риск от странични ефекти. Както също така предоставя сравнително същите печалби.

 

 

купи сега »