Къде да закупим Anadrol стероиди за Бодибилдинг и Get Fast Резултати?

BODYBUILDING > bg > Anadrole > Къде да закупим Anadrol стероиди за Бодибилдинг и Get Fast Резултати?

(Оксиметолон)

Anadrole (Anadrol) Reviews: Results & Possible Side Effects Оксиметолон е мощен орален анаболен стероид, че за първи път в 1960 г. под търговските наименования Anadrol 50 (Синтекс) и Androyd (Park Дейвис & ко.) В този ден на хормона оксиметолон обикновено се нарича Anadrol в повечето кръгове. Когато стероида е пусната за първи път го е изтъквани като държи многобройни терапевтични ползи.

Обхватът на обезщетения, включени за третиране на стомашно-чревни заболявания, остеопороза и анемия, както и лечение на хронична поднормено въпроси и борбата срещу всяка катаболно заболяване или състояние.

През годините Anadrol е паднал под силен контрол от US FDA като имат най-анаболни стероиди. Понастоящем хормона оксиметолон е одобрен само в САЩ за лечение на анемия, както и мускулни губи заболявания като ХИВ и СПИН. Съединението също вече не произвежда от Park Davis и сътрудничество. и Синтекс ще продаде правото си да Unimed Pharmaceuticals в края на 1990-те в крайна сметка си пробива път към Alevan Pharmaceuticals през 2006.

Anadrol 50 Функции & черти:

На този етап трябва да се подчертае, че Anadrol не се използва като база стероид. Вместо това, тя се използва като вторичен стероид може да се добавя към общия комин. Ако се използва самостоятелно, един е длъжен да реализираме бързи печалби. Въпреки това, тези печалби скоро ще изчезнат е базови стероиди като тренболон, нандролон или Тестостеронът не се използват по време на цикъла.

Anadrol е не-ароматизиране на стероиди. Въпреки това, тя стои като сред няколко не-ароматизиращи препарати, както и само DHT съединение, което е силно естрогенен. При използване на стероиди, можете да контролирате вода, като анти-естроген лекарства, както и придържането към една добра диета програма.

Anadrol стероид състои от хормона оксиметолон, което е дихидротестостерон (DHT) стероид с повишена анаболна активност. Оценката на анаболни стероиди е три пъти по-голяма от тази на тестостерон. Въпреки това, неговото андрогенен рейтинг е доста ниско. Имайте предвид, че Anadrol не трябва да се използва за увеличаване на стагнация средата на цикъла, ако тя е била използвана като начален старт. Използването на стероиди двойника да постави огромен стрес върху черния дроб.

Купете Anadrol от официалния сайт

Ефекти на Anadrol 50

Основните ефекти на Anadrol включват бързи натрупвания в маса и сила. Този стероид е често използван в предния край на нови цикли извън сезона пълнители в опит да се даде тласък на цикъла. Това дава възможност на индивида да получи бързи, мощни резултати в началото на деня, докато по-бавно и инжекционни стероиди са изграждане в тяхната система. Как мощен, колко бързо? Ефектите на Anadrol може лесно да доведе до 20-30lb печалба в маса в най-малко четири седмици. Индивидът трябва да намери силата му се увеличава значително.

Докато ефектите от Anadrol могат да доведат до 20-30lb печалба, има нещо важно, което трябва да се разбере. Ако спечелят 20-30lbs в приблизително четири седмици, това не означава, че сте придобили 20-30lbs на мускулите; В действителност, това е невъзможно. Голяма част от теглото, натрупан в резултат на употреба този стероид ще бъде задържане на вода, и след употреба е прекратено, като задържане обикновено ще си отиде. Въпреки това, могат да бъдат направени значителни печалби в постно тъкан.

Колко на печалба е невъзможно да се предскаже и ще се определя от генетика, отговор на хормон, диета, обучението и остатъка от стероид цикъл. След употреба Anadrol е било преустановено, за да се предпази от постно тъкан, която е била построена и да се изгради върху него, общият стероид цикъл трябва да продължи за приличен период от време. В извън сезона, това би могло да означава използването на нандролон и някакъв вид тестостерон съединение, което би започнала, когато използването Anadrol започнал.

Странични ефекти на Anadrol 50

Вземете спешна медицинска помощ, ако имате някой от тези признаци на алергична реакция: копривна треска; затруднено дишане; подуване на лицето, устните, езика или гърлото. Обадете се на вашия лекар, ако имате сериозен страничен ефект, като например:

 • оток, бързо наддаване на тегло;
 • увеличава или текущо ерекция на пениса;
 • промени в цвета на кожата;
 • проблеми при уриниране; или
 • гадене, повръщане, болки в корема, загуба на апетит, и жълтеница (пожълтяване на кожата или очите).

Жените, приемащи оксиметолон могат да развият характеристики мъжки, които биха могли да бъдат необратими, ако лечението продължи. Свържете се с лекар възможно най-скоро, ако забележите някоя от следните нежелани реакции:

 • акне;
 • промени в своите менструален цикъл;
 • дрезгав или задълбочи глас;
 • растежа на косата мъжки тип (като по брадичката или гърдите);
 • мъжки модел плешивост;
 • уголемени клитора; или
 • увеличаване или намаляване на сексуалното желание.

По-малко сериозни нежелани реакции могат да включват:

 • подуване на гърдите при мъжете;
 • чувство на безпокойство или развълнуван;
 • проблеми със съня (безсъние); или
 • диария.

Наличие на Anadrol 50

Оксиметолон е един от най-често се срещат анаболни стероиди на черния пазар. Въпреки това, въз основа на САЩ на марката Anadrol 50 се среща рядко в черния пазар кръгове. Вие няма да намерите основен стероид доставчик, който носи тази версия. Единственият начин ще се получи Anadrol 50 е с рецепта, или от лице, което ви продава своя рецепта на базата Anadrol 50. Що се отнася до други марки, има много високо качество оксиметолон марки на пазара, но има доста фалшификати като добре. Anadrolic (British диспансер) и Anemoxic (Дзинан Pharmaceuticals) са двама уважавани марки, както и турски Anapolon.

Anadrol 50 отзива

Anadrol 50 е без съмнение един от най-мощните анаболни стероиди на пазара. От всички анаболни стероиди на разположение на пазара на рецепта може да е най-мощният от всички. Това не е стероид за хора със слаби сърца и по никакъв начин не е стероид, който трябва да се използва от един новак повишаване ефективността спортист.

Както видяхме в секцията за действие страна, Anadrol 50 може да носи доста потенциалните неблагоприятни ефекти и трябва да разберат, хормонът, както и подходящи добавъчни практики, преди да започнете курс. Все пак, ако това е анаболен стероид сте готови да опитате ще намерите способността му да се опаковат на чиста мускулна маса е почти неразбираемо. Освен това, когато става въпрос за сурова сила и мощ, този мощен анаболен стероид осигурява огромен удар.

често задавани въпроси

Дали Anadrol Правна?

Благодарение на правния статут на Anadrol, тя може да бъде трудно да се намери. Най-сигурният начин е да се купуват Anadrol онлайн и да го транспортират до вашия дом. Въпреки че можете да го закупите от дилъри в салона или на улицата, нямаш реално как да знае какво е вътре в опаковката. Когато купувате от доверен интернет източник, трябва да получите продукта в запечатани тампер-устойчиви пакети.

Къде да купя Anadrol?

Ако имате рецепта от лекаря си, можете да си купите Anadrol при всяка аптека. Ако не го направите, няма да може да получи правна Anadrol в САЩ. Поради тази причина, можете да го закупите на свой собствен риск. Трябва да избягвате да го купуват от “улични” търговци и вместо намерите забележителен, надежден онлайн търговец.

Anadrol срещу Dianabol

Dianabol vs. Anadrol дебат е стар, и тя се води от 1960. С една дума, нито е задължително по-добър от другия е; всичко е за лична толерантност и предпочитания. И двете са еднакво хепатотоксичен, и двете имат един и същ риск от странични ефекти. Както също така предоставя сравнително същите печалби.

 

купи сега »