Къде да закупим Отстъпка Anadrol Стероидите с Paypal?

BODYBUILDING > bg > Anadrole > Къде да закупим Отстъпка Anadrol Стероидите с Paypal?

Anadrol 50 отзива

Anadrole (Anadrol) Reviews: Results & Possible Side EffectsАко търсите за сериозни размери и насипно за кратко време, а след това не може да направи много по-добре от Anadrol, общата търговска марка за анаболен стероид оксиметолон.

Първи на пазара от Синтекс като “Anadrol 50,” този наркотик е около от 1960 като съединение, способно за лечение на анемия, остеопороза, както и загуба на мускулна маса.

Оксиметолон все още се използва в медицинската общност днес, но това е още по-популярен като културизъм лекарство, което може да ви даде невероятна мускулна експлозия. Въпреки това, Anadrol (известен още като “drol”) е също един от най-токсичните стероиди, които ще намерите.

Аз не се шегува, когато се подчертава колко маса можете да поставите на с Anadrol 50. Някои културисти изпитват тегло печалби от 20-30 паунда на един цикъл с продължителност само между 4 и 6 седмици.

Медицинската общност осъзнава масовите-набира ефекти на това лекарство, което е и причината оксиметолон е била използвана за лечение на мускулна атрофия. И изследвания от 2010 г. показа, че непрекъснатите пациенти амбулаторна перитонеална диализа (CAPD) придобили големи количества чиста мускулна маса на този наркотик.

Анаболните стероиди не са предназначени единствено за увеличаване на мускулната маса. Един от техните медицински цели се увеличава броя на червените кръвни клетки за хора с тежка анемия. на костния мозък също могат да бъдат лекувани с перорален оксиметолон.

За пациенти, които страдат от форма на загуба на мускулна маса, поради ХИВ или химиотерапия, оксиметолон може да помогне да се поддържа чиста мускулна маса, така че може да се поддържа основни двигателни способности като ходене.

Купете Anadrol от официалния сайт

Как може да се Anadrolone оралните хапчета?

Всяка таблетка от Anadrol 50 трябва да се приема през устата след хранене. В идеалния случай, трябва да се вземат по едно и също време на деня редовно или както е предписано. Размерът на дозата зависи от състоянието, което се лекува.

Мъжете и жените са обезкуражени от увеличаване на дозата без лекарско наблюдение. Дозата трябва да се увеличи само между 3 до 6 месеца от началото на прилагане. Този анаболен стероид има кратък полуживот от 8,5 часа, което е необходимо да се прилага два 50 мг дози дневно за тези, които искат да видят по-бързи резултати.

Потребители естествено ще видят увеличение на теглото се дължи на мускулна маса. 30 кг могат да бъдат постигнати в рамките на няколко седмици.

Оксиметолон, без значение колко е минимално дозата е, трябва да се използва под медицинско наблюдение. Въпреки, че това е анаболен наркотици и се използва от повечето хора, за да се увеличи или подобряване на спортните постижения, то не е първоначално предназначени за тази цел.

Непрекъснато използване на анаболни стероиди, въпреки че те са FDA тествани и одобрени, може да предизвика чернодробни и бъбречни увреждания. Като решение, приемащи анаболни стероиди трябва да бъдат ограничени до 6 до 8 седмици и позволяват себе си 3 до 4 седмици почивка от перорални стероиди, за черния дроб, за да се регенерира.

Натрупването с други анаболни стероиди

Полагане Deca Durabolin не е трудна задача, но ако ние не разбираме как да се поддържа необходимото хормонални баланси или значението, тя може да се превърне в един от най-трудните неща на света.

Натрупването Deca Durabolin, без да падне жертва на страховитите сексуални свързани странични ефекти изисква баланс на тестостерон и естроген, и тя може да бъде лесно да остави нещата да излязат извън контрол. Въпреки това, тя също е изключително лесно да се поддържа контрол, но трябва да се постави в това усилие.

Когато съберете накуп Deca Durabolin, най-много ще го направят по време извън сезона периоди на растеж. Въпреки че не можем официално етикетират този обемен стероид, който е най-обща точка на използване.

Въпреки това, той е много разпространено сред спортистите, които не са големи групирания на всички, и то дори има използване в някои рязане цикли. Добрата новина е, при редене Deca Durabolin ще намерим и го комбинира добре с всички анаболни стероиди.

Когато съберете накуп Deca Durabolin, че е изключително важно, че хормонален баланс се поддържа. Първата стъпка е да се осигури някакъв вид на тестостерон се използва. Използването на Deca Durabolin драстично ще потисне естественото производство на тестостерон и потенциално да доведе до свързаните с ниски симптомите на тестостерон.

Макар че някои може да бъде в състояние да се измъкне с Deca Durabolin използва без тестостерон и без показване симптоми ниско ниво (най-няма да се размине с това), че е важно да се има предвид, че състоянието на ниско ниво е изключително нездравословно. Видът на тестостерон, за да изберете не е от значение; просто да предостави тялото си с това, което тя се нуждае.

Anadrol 50mg Резултати в Жените

Anadrol е анаболен стероид е създаден за подпомагане на лица, които се занимават с производството на червени кръвни клетки. Някои индивиди опит от този сценарий, където случай на тялото не е в състояние да се определи след травми и също мускулна маса щети биха могли да продължат да бъдат нелекувана за продължителен период от време.

Най-голям тласък в червените кръвни клетки при консумация Anadrol в обикновено здравословен и балансиран човек може да подобри мускулната измерение като покачването на кръвни клетки ремонтни работи ощетени мускулна маса тъкан, повишаване на миналото размер точно това, което тя може да е било преди имаше способността да се получи без да стероид.

Увеличението на червените кръвни клетки също помага за подобряване на нивата на издръжливост също. Мускулите оправят по-бързо, което позволява на повдигач да се повиши количеството те повдигат. Всичко това може да доведе до вместо значителни ползи за тялото строители, както мъже, както и дами на Anadrol.

Странични ефекти и предупреждение за безопасност

Поради ниската задължителен собственост на оксиметолон, тя позволява на други анаболни стероиди, за да работят ефективно с него. Мъжете и дори жените, които желаят да се ускори изграждането на мускулите използват прост метод, наречен подреждане, в които те прием на различни видове стероиди, за да произвеждат синергичен ефект върху мускулите. 50 мг оксиметолон обикновено се подреждат с 50 мг на Dianobol да даде повишена тласък.

Тази комбинация е също подредени с 50 до 100 мг на тренболон ацетат и 60 до 80 мг Oxandrolone да се постигне драстично подобрение. Тези, които са само началото с анаболни стероиди за по-голяма сграда на тялото трябва да започне с малки дози и да се увеличи тяхната дозировка най-малко 3 месеца.

 

често задавани въпроси

Дали Anadrol Правна?

Благодарение на правния статут на Anadrol, тя може да бъде трудно да се намери. Най-сигурният начин е да се купуват Anadrol онлайн и да го транспортират до вашия дом. Въпреки че можете да го закупите от дилъри в салона или на улицата, нямаш реално как да знае какво е вътре в опаковката. Когато купувате от доверен интернет източник, трябва да получите продукта в запечатани тампер-устойчиви пакети.

Къде да купя Anadrol?

Ако имате рецепта от лекаря си, можете да си купите Anadrol при всяка аптека. Ако не го направите, няма да може да получи правна Anadrol в САЩ. Поради тази причина, можете да го закупите на свой собствен риск. Трябва да избягвате да го купуват от “улични” търговци и вместо намерите забележителен, надежден онлайн търговец.

Anadrol срещу Dianabol

Dianabol vs. Anadrol дебат е стар, и тя се води от 1960. С една дума, нито е задължително по-добър от другия е; всичко е за лична толерантност и предпочитания. И двете са еднакво хепатотоксичен, и двете имат един и същ риск от странични ефекти. Както също така предоставя сравнително същите печалби.

 

купи сега »