Skip to main content

Къде да закупим най-добрите Правна Anadrol Хапчета онлайн?

Какво е Anadrol?

Anadrole (Anadrol) Reviews: Results & Possible Side EffectsAnadrol (обикновено се нарича от спортисти “А50” или “А-бомби”) първоначално е разработен като съединение, за да помогне на хората с анемия, и оттогава се използва много успешно за подпомагане на хората, които страдат от редица други заболявания, при които загубата на тегло е безпокойство. Така, че е ефективен агент за насърчаване на наддаване на тегло, увеличаване на апетита, набира сила, и увеличаване на брой червени кръвни клетки. И, както е с повечето анаболни / андрогенни стероиди (ААС), тя има своите недостатъци, както добре.

Anadrol 50 ще пречи на естественото производство на хормони (тестостерон и т.н.) на тялото ви, ще се отрази негативно на кръвната си липидния профил, може да доведе до задържане на вода, е известен с причинява главоболие, а също така силно токсични черния дроб (в действителност, това е най-лошото репутация за хепатотоксичност от всички стероиди). Парадоксално е, че въпреки че един от предимствата, изтъквани от първоначалната си производител (Синтекс) е, че тя може да се използва за стимулиране на наддаване на тегло чрез увеличаване на апетита, като твърде много може действително потиска апетита!

Как действа Anadrol?

Всички сме чували за ползите от Oxymethalone; това е един от най-реномираните пълнители в света. За съжаление, докато тя е свързана с огромните печалби мускул, той също има цял набор от неприятни странични ефекти. Това е стероид и ако сте достигнали този преглед, това е може би вида на продукта, което ще искате да се избегне.

Това е мястото, където Anadrol / Anadroone идва в. Производителите са успели да извлекат ползи от Anadrol, като в същото време източване на недостатъците. Това означава, че продуктът е в състояние да даде тласък, че производството на червени кръвни клетки, увеличаване на доставката на кислород до мускулите, като същевременно прави обучението много по-лесно. Резултати пристигат по-бързо, и по-категорично.

Купете Anadrol от официалния сайт

Anadrol странични ефекти

Това 17aa промяна, която дава възможност за Anadrol да оцелее първия си преминават през черния дроб, също го прави много облагане на черния дроб. Как облагане е Anadrol и колко тегло може да ви спечелят от използването му? Е, имаше 30-седмично проучване, направено по Anadrol и, както може да се очаква, са отбелязани с разумна сума на странични ефекти. Фактът, че Anadrol причинява някои странични ефекти, наистина никога не е било в дебат. Но колко ефективен е лекарството? Е, първо трябва да се спомене, че това проучване бе направено на хора със сродни губи СПИН, и те действително опит тегло (8 + кг), докато контролната група губи тегло, и е увеличила смъртността.

Предполагам, ако сте в едно проучване, защото имате линеене, което също е неизлечима болест, вие не искате да се свърши в контролната група. Както и да е, наддаване на тегло в това проучване достига 19-20 седмици, въпреки че, така последните 10 седмици не са много продуктивни в това отношение. Ясно е, че не би искал да тече Anadrol 50 в продължение на 20 седмици, дали токсичност, но след това, всяко действие по отношение на тегло и печалби ще бъде незначително. Така че, по отношение на страни от Anadrol, и на чист факта, че това изследване е продължило толкова дълго време (30 седмици), това трябва да бъде ясно, че те могат да бъдат държани под контрол и лекарството може да се използва безопасно. Хората обикновено се каза, за да се ограничи приема на Anadrol за 4 седмици или по-малко аз съм малко по-малко консервативни и мисля, че лесно можете да стартирате Anadrol за 6 седмици или повече.

Anadrol Cycles

Обикновено потребителите Anadrol онлайн съобщават, че те използват Anadrol или по своя собствена или като част от един цикъл, включително и инжекционни стероиди. Въпреки това, те не го използват като част от един цикъл с други 17aa съединения (т.е. други орални стероиди).

Един от най-важните неща, за да се помни, когато настройката на вашия Anadrol цикъл е, че той не разполага с една и съща доза ответника кривата като други стероиди. “Крива доза респондент” е основно само един луксозен начин на казвайки, че по-високата си доза, толкова повече печалби ще изпитат. За разлика от други стероиди, доза ответника крива Anadrol се изравнява бързо, което означава, че не се възползват най-много от по-високи дози.

Във всеки случай, потребителите обикновено съобщават за добри печалби, като 50mg на Anadrol на ден, а дори и по-добри печалби, като 100 мг от Anadrol. Въпреки това, дози извън 100mg обикновено не добре разгледани: хора съобщават, че доза от 150 mg на ден е толкова ефективен, колкото 100 mg на ден за увеличаване на теглото, но също така води до нежелани странични ефекти.

Дължината на цикъла трябва да варира в зависимост от дозата. Ако сте като само 25 mg на ден, тогава може да искате да се вземат Anadrol за до 8 седмици. Ако сте като 100 mg на ден, вие не трябва да го взема за по-дълъг от 3 или 4 седмици.

Anadrol ценообразуване

Anadrol е незаконно. Все пак, това е широко достъпен на черния пазар и е относително лесно да се купуват онлайн. Можете да намерите Anadrol, или оксиметолон, продаван онлайн от обичайните източници. Бъдете предпазливи на хора, които се опитват да се възползват от името на Anadrol за лична печалба. Crazy Обемите, добавка компания, прави добавка, наречена Anadrole, която не съдържа действителни анаболни стероиди, но е ясно, наречен по начин, предназначен да привлече хората вътре.

цена

1 BOTTLE
$54.99
Retail: $64.99
Savings: $10.00
Fast & Free Shipping
buy now »
Ultimate Stack
$274.99
Retail: $354.99
Savings: $80.00
Fast & Free Shipping
buy now »
Cutting Stack
$184.99
Retail: $214.99
Savings: $30.00
Fast & Free Shipping
buy now »

Незаконно е Anadrol?

Anadrol някога е бил популярен медикаменти, използвани за законни медицински цели. Въпреки това, FDA признат потенциал за злоупотреба през 1980 г., което е, когато се добавя към списъка на контролирани вещества. Ето защо тон не е правен, за да купуват, притежават, или да използвате Anadrol.

Днес, лекарите все още използват Anadrol за лечение на състояния като анемия и автоимунни заболявания. Все пак, това е обикновено се предписва само след като се опитва по-мощни съединения. В крайна сметка, Anadrol е мощен анаболен стероид, свързана с значително покачване на теглото ефекти – и също широка гама от странични ефекти. Използвайте Anadrol на свой собствен риск.

често задавани въпроси

Дали Anadrol Правна?

Благодарение на правния статут на Anadrol, тя може да бъде трудно да се намери. Най-сигурният начин е да се купуват Anadrol онлайн и да го транспортират до вашия дом. Въпреки че можете да го закупите от дилъри в салона или на улицата, нямаш реално как да знае какво е вътре в опаковката. Когато купувате от доверен интернет източник, трябва да получите продукта в запечатани тампер-устойчиви пакети.

Къде да купя Anadrol?

Ако имате рецепта от лекаря си, можете да си купите Anadrol при всяка аптека. Ако не го направите, няма да може да получи правна Anadrol в САЩ. Поради тази причина, можете да го закупите на свой собствен риск. Трябва да избягвате да го купуват от “улични” търговци и вместо намерите забележителен, надежден онлайн търговец.

Anadrol срещу Dianabol

Dianabol vs. Anadrol дебат е стар, и тя се води от 1960. С една дума, нито е задължително по-добър от другия е; всичко е за лична толерантност и предпочитания. И двете са еднакво хепатотоксичен, и двете имат един и същ риск от странични ефекти. Както също така предоставя сравнително същите печалби.