Къде да закупим анаболни стероиди Anadrol над контра?

BODYBUILDING > bg > Anadrole > Къде да закупим анаболни стероиди Anadrol над контра?

История на Anadrol

Anadrole (Anadrol) Reviews: Results & Possible Side Effects Оксиметолон, известен със своята марка, Anadrol 50, на пазарите на наркотици в САЩ се превърна в един от най-популярните развлекателни стероиди при вдигане на тежести и културизъм общности, тъй като той е бил достъпен през 1960 г.

от компанията на наркотици, Синтекс. Първоначално Anadrol 50 се използва за увеличаване на броя на червените кръвни клетки при пациенти с тежки случаи на анемия.

Въпреки това, тъй като изследванията в тази област напредва, по-напреднали нестероидни лекарства, са разработени за лечение на същия този проблем, без да причинява всички странични ефекти на Anadrol 50.

Тъй като тези други лекарства се оказаха също толкова ефективно за увеличаване на производството на червени кръвни клетки, Синтекс прекратил производството и разпределението на Anadrol 50 САЩ през 1993 г., и драстично намалени чуждестранни износа на лекарството, както добре. Въпреки че компанията е да продължи да продава лекарството в определен брой международни пазари, под няколко различни търговски наименования.

Купете Anadrol от официалния сайт

Anadrol за продажба

Този продукт ще ви даде много предимства, докато го вземе, но най-забележимите от тях са по-добри помпи, по-бързо възстановяване, повече сила и издръжливост в залата, както и увеличаване на мускулната маса.

Сега може да се чудите как тази добавка може да осигури всички тези ползи, без всъщност да причинява странични ефекти, и отговорът е много прост наистина: тя работи чрез увеличаване на броя на червените кръвни клетки, които тялото произвежда. Това, от своя страна, дава повече кислород към мускулите, който забавя умората, повишава възстановяване, и прави по-силен; всички от които доведе до мускулна печалба.

В “нещо истинско” Anadrol, работи по подобен начин, както е било първоначално създаден за лечение на хора с анемия, но тя също така идва с няколко странични ефекти. Най-забележимата от тях са черен дроб и бъбреци токсичност, две неща, които са на практика не съществуваше по време на приема Anadrole.

Друг проблем, с Anadrol и много от другите анаболни стероиди е, че те причиняват естроген натрупване, а също и изключване на естественото производство на тестостерон, което често се насърчава потребителите да предприемат анти-естроген лекарства и РСТ наркотици. За щастие за вас и мен, че не е необходимо да се вземат тези допълнителни лекарства с Anadrole защото тя не причинява естроген натрупване нито хормонална продукция изключване.

Функция и ползване Anadrol

Anadrol се признава в бодибилдинг братството като един от най-ефективните стероиди на пазара. За съжаление, както е доста ефективен, той може да бъде много опасно твърде. Оксиметолон, когато се използва като стероид, може да се очаква да се добавят 20-30 кг на мускулна маса в рамките на кратък период от шест седмици. Това предполага, потребителят следва препоръчителния дневен прием на 50 mg до 100 mg на ден.

Основната функция на Anadrol, и как тя се отнася към бодибилдинга, е прегъната нива на червените кръвни клетки, произведени от лекарството. По-висока концентрация на червени кръвни клетки означава, че е по-кръв пренасят кислород течаща във вените ти, което от своя страна увеличава цялостната си издръжливост и производителност по време на тренировки.

Anadrol е известен с причинява много задържане на вода, която обикновено е вписана като страничен ефект, но може да има предимства също. Носенето на повече вода осигурява малко по-възглавница и еластичността на мускулите ставите, и може да облекчи някои от щама от интензивна тренировка или да помогне да се избегнат наранявания.

Как да Cycle Anadrol 50

Anadrol цикли са почти винаги изключително големи групирания и сила набира цикли. Много рядко ще се намери някой да използва Anadrol за целите на загуба на мазнини и раздробяване.

Това трябва да стане ясно, че е много възможно за един човек да “намали” на Anadrol (или който и да е анаболен стероид за този въпрос), но това е до голяма степен нежелателно поради непредотвратимо задържане на вода от Anadrol, че ще доведе до физиката, имащ мек и подпухнал поглед към него.

Anadrol цикли обикновено включват Anadrol подредени с други съединения, предназначени за добавяне на насипни, много маса и сила.

Типични и общи съединения обикновено подредени в Anadrol цикли са: Тестостеронът, Trenbolone, и нандролон (Deca Duarbolin). Тестостеронът е абсолютно задължително допълнение към всяко съединение, и тя трябва да се използва в най-малко една TRT (тестостерон заместителна терапия) доза, за да се поддържа нормална физиологична функция, докато природните ендогенните нива на тестостерон са спрени или потиснати.

Използването на други съединения като тренболон и / или нандролон осигурява допълнителна анаболен сила за целите на чист обемен и сила получаване.

Рядко е Anadrol виждал подредени с леки съединения като Primobolan или Winstrol (инжекционни) поради абсолютната сила на Anadrol спиране на развитието на мек характер на тези съединения. Anadrol е най-добре подредени с други мощни съединения също предназначени за групиране нагоре.

Купете Anadrol от официалния сайт

Странични ефекти и рискове

Anadrol е толкова ефективен, потребителите могат да бъдат изкушени да се увеличи тяхната дозировка или удължаване на цикъла, но трябва да се отбележи, че твърде много на стероиди като Anadrol всъщност може да доведе до някои сериозни увреждания на мускулите ви.

Това е по-малко от един страничен ефект и повече от предупреждение на потребител, но тя трябва да бъде взето предвид от всеки, който използва оксиметолон да добавите мускулна маса.

Въпреки че идеята е да се получи бързо, твърде много твърде бързо може да създаде трудно контролируем размер на стрес на мускулите, понякога води до разкъсване на бицепса или гръден тъкан. Този вид травма е най-често се отбележи сред хората, които използват големи дози андроген като Anadrol.

В допълнение към увеличаване на шансовете си за тежка травма, оксиметолон също може да предизвика нежелани реакции, свързани с повишен естроген в системата ви. Тези нежелани реакции включват главно на наличието на гръдната тъкан и може да се окаже сериозен проблем за хората, които са чувствителни към естроген.

Други нежелани реакции включват тежко увреждане на черния дроб се дължи на конституцията на Anadrol, промени в настроението, и високо кръвно налягане. Решението да се купят Anadrol не трябва да се приема с лека ръка. Трябва да се разбере, че заедно с повишена мускулна маса идва дълъг списък от потенциални (и много сериозни) странични ефекти. Чернодробни протектори като Milk Thistle, ALA и Liv52 са задължителни, когато използвате Anadrol.

Въпросът за задържане на вода вече е обсъдено, но е време да говорим за отрицателните аспекти на получаване на твърде много вода тегло. Задържане на вода създава нормата, подут външен вид, който е много забележим, а понякога и непривлекателни.

Няма начин да се избегне задържане на вода при вземането на стероиди като Anadrol. Това е страничен ефект, ще трябва да се примири с цел да се постигне масата, който искате. Това тегло не е постоянна и ще си отиде веднага, след като спрете да го приемате.

често задавани въпроси

Дали Anadrol Правна?

Благодарение на правния статут на Anadrol, тя може да бъде трудно да се намери. Най-сигурният начин е да се купуват Anadrol онлайн и да го транспортират до вашия дом. Въпреки че можете да го закупите от дилъри в салона или на улицата, нямаш реално как да знае какво е вътре в опаковката. Когато купувате от доверен интернет източник, трябва да получите продукта в запечатани тампер-устойчиви пакети.

Къде да купя Anadrol?

Ако имате рецепта от лекаря си, можете да си купите Anadrol при всяка аптека. Ако не го направите, няма да може да получи правна Anadrol в САЩ. Поради тази причина, можете да го закупите на свой собствен риск. Трябва да избягвате да го купуват от “улични” търговци и вместо намерите забележителен, надежден онлайн търговец.

Anadrol срещу Dianabol

Dianabol vs. Anadrol дебат е стар, и тя се води от 1960. С една дума, нито е задължително по-добър от другия е; всичко е за лична толерантност и предпочитания. И двете са еднакво хепатотоксичен, и двете имат един и същ риск от странични ефекти. Както също така предоставя сравнително същите печалби.

 

купи сега »