Купете Anadrol Хапчета Online

BODYBUILDING > bg > Anadrole > Купете Anadrol Хапчета Online

Anadrol Хапчета

Anadrol 50, запазена марка за химическата оксиметолон  е мощен анаболен стероид, че повечето хора все още наричат ​​просто “Anadrol”. Anadrol мнения обикновено са положителни, тъй като това е един от най-разнообразни продукти на пазара. Той не само увеличаване на мускулната бързо, но също така увеличава силата, подобрява издръжливостта и намалява след тренировка болка и умора. С голямо разнообразие от възможности за дозиране, можете да го включи в почти всяка Anadrol цикъл можем да си представим.

Червените кръвни клетки пренасят кислород около тялото си. Когато мускулите не получават достатъчно кислород, умора определя в и ви изходна мощност капки, слагайки край на вашата тренировка. На власт интензивни тренировки, мускулите ви се нуждаят от повече кислород. Anadrole увеличава производството на червени кръвни клетки, което позволява повече кислород, за да се пренесе във вашите мускули.

Това допълнително мускулите на гориво означава, че ще бъде по-силна, по-мощен, и е в състояние да работи за по-дълго, което води до бързи печалби мускул. И тъй като кислородът също играе ключова роля в възстановяването си, вие ще бъдете готови за следващата си тренировка в нито един момент.

Изгради своя ULTIMATE ТЯЛО яко с Anadrol 100% легален стероиди

Какво е Anadrol?

Anadrol беше първоначално разработена като съединение, за да помогне на хората с анемия, и оттогава се използва много успешно за подпомагане на хората, които страдат от много други заболявания, при загуба на тегло, е грижа. Така, че е ефективен агент за насърчаване на наддаване на тегло, увеличаване на апетита, набира сила, и увеличаване на брой червени кръвни клетки. И, както е с повечето анаболни / андрогенни стероиди (ААС), тя има своите недостатъци, както добре.

Anadrol 50 ще пречи на естественото производство на хормони (тестостерон и т.н.) на тялото ви, ще се отрази негативно на кръвната си липидния профил, може да доведе до задържане на вода, е известен с причинява главоболие, а също така силно токсични черния дроб (в действителност, това е най-лошото репутация за хепатотоксичност от всички стероиди). Парадоксално е, че въпреки че един от предимствата, изтъквани от първоначалната си производител (Синтекс) е, че тя може да се използва за стимулиране на наддаване на тегло чрез увеличаване на апетита, като твърде много може действително потиска апетита!

The прохормонни Anadrol е силно анаболен и умерено андрогенен, и благодарение на своята чиста сила, то е възможно да се получат толкова, колкото 25 паунда в най-малко шест седмици. Поради тази причина, спортисти го използват предимно по време на техните пълнители цикъла, за да се получи огромни печалби Anadrol. Те повишават издръжливостта и издръжливост, и той запазва мускулната азот; тези неща насърчаване на по-дълги, по-добри тренировки с по-малко умора и болезненост след това.

Купете 2 Вземете 1 безплатна + безплатна доставка

Възползвайте се от Anadrol

Anadrol е един от най-ефективните анаболни орални стероиди на разположение за всеки, който иска да купи Anadrol онлайн , но на достъпна цена.

FREE нас Доставка и евтини WORLDWIDE SHIPPING ПОРЪЧАЙ СЕГА И ще покажем STRAIGHT до вашата врата

 • Това е невероятно бързо действащ стероид с ефекти обикновено забелязани в рамките на първата седмица.
 • В него се прави старт голямо удар за всяка групирания цикъл.
 • При по-ниски дози, този стероид е доказала като ефективна, но с умерена скорост на вирилизация при жените.
 • Често се счита достъпно най-мощният стероид, това не е необичайно за начинаещи потребители да докладват печалби от 20 до 30 паунда в един цикъл. Имайте предвид, че много от това тегло ще бъде вода.
 • Неговите ниски андроген характеристики на свързване, означава, че е особено ефективен, когато подреждане с други стероиди като тестостерон, Deca Durabolin и тренболон.
 • Може да се използва като добър рязане стероид, когато подредени с Anavar.
 • Поддържа увеличението на червени кръвни клетки.
 • Може да увеличи апетита и по-ниски дози.
 • Подобрява синтеза на протеини и задържането на азот.
 • Когато се използва като част от стака и с добра PCT, потребители съобщават, че те да запази повечето от тяхната сила и масови печалби (с изключение на вода тегло).
 • Е бил известен за облекчаване на болки в ставите по време на тренировка.

Колоездене с Anadrol Хапчета

Anadrol хапчета обикновено идват в 50 мг големина таблетки. Когато някой е първото потегляне по добавка цикъл, те трябва да са с размер на 25 мг. Налице е лесно да се следват линията на срязване през центъра на хапчето, така че да може да се даде точна намали хапчетата надолу в половината е достатъчно лесно да се направи с остър нож. След няколко седмици, те са в състояние да увеличи дозировката им на ден до пълното 50 мг сума.

За опитните потребители, по-голям 100 мг количество на ден е необходимо. Това е, за да се противодейства на спада в ефективността на хапчета имат върху тялото. С течение на времето, тялото ще се свикне с хапчетата и да е в системата, което означава, е необходима по-висока доза. Въпреки това, дозата не трябва да надмине 100 мг на ден .

Anadrol странични ефекти

Anadrol стероиди са със значителен риск от потенциално сериозни странични ефекти, така че е важно да се следват внимателно препоръките за дозиране и намаляване на тези рискове, когато е възможно. Някои от страничните ефекти на Anadrol включва:

 • Гинекомастията – Независимо от факта, че Anadrol не ароматизира, че е невероятно естрогенна. Като такъв, вие ще трябва да се допълни с анти-естроген лекарства като Arimidex или Nolvadex да контролира нивата на естроген и предотвратяване на този страничен ефект.
 • Задържане на вода – Anadrol причинява значително подуване на корема, и ще трябва да пазят това в проверка, за да се поддържа здравословно кръвно налягане. Анти-естроген лекарства могат да помогнат с това, както може да над-на борсата диуретици.
 • Акнето и ускорена загуба на коса – При някои хора, Anadrol ускорява мъжки модел плешивост и причинява тежко акне. Мъжете, които са предразположени към тези условия са най-голям риск; не забравяйте да разгледа вашите рискови фактори, преди да вземе това съединение.
 • Потискане на тестостерона – Anadrol се свързва със същите протеини като тестостерон, което кара тялото ви да спре производството на хормона естествено. За да се противодейства на това, да се използва с поддържаща доза от тестостерон да се избегнат симптомите на ниска T. Те включват умора, депресия, ниско либидо и еректилна дисфункция.
 • Хепатотоксичност – Anadrol е токсичен за черния дроб. Единственият начин да се смекчи този риск е да се вземат възможно най-ниската доза за възможно най-кратък период, за да се постигне резултатите си. Като повече от препоръчително за по-дълго, отколкото препоръчва значително увеличава риска от увреждане на черния дроб. Нещо повече, избягвайте да пиете алкохол и да стоят далеч от парацетамол / ацетаминофен, тъй като те могат да се разширят, че вреди. Никога не използвайте друг орален стероид с Anadrol.

Anadrol и жените

Въпреки че е обща за културисти да подозират, че Anadrol ще бъде още по-рискови избор за употреба от жени, отколкото повечето анаболни стероиди, всъщност е вярно обратното. Медицински, веднъж дневно дозиране от 50 мг / ден през продължителни периоди показва само умерена скорост на проблеми вирилизация .

Същото със сигурност не може да се каже на Anavar, Dianabol, или Winstrol ( станозолол .) Макар и да не е задължително да е достатъчно за високо ниво женски културизъм конкуренция по днешните стандарти, такава доза всъщност е значително повече, отколкото е необходимо, като повечето жени, за отлични резултати при добавянето на мускулите, загуба на мазнини, и като цяло подобряване на техните физика. Половината тази доза – 25 мг / ден, за предпочитане приема като разделени дози – е много ефективна и е дотолкова, доколкото аз знам пътя с най-нисък риск да се получи тази степен на ползите от анаболни стероиди.

Купете Anadrol Хапчета онлайн

От всички орални анаболни стероиди предоставянето на всички спортисти за успешно представяне на които допълват с анаболни стероиди тези, които купуват Anadrol ранг високо в списъка. А стероид, който може да се използва за временно съхраняване или рязане на тези, които купуват Anadrol направи това преди всичко за групиране цели, тъй като това стероиди много природа е да се изгради мускулна маса. Без съмнение това е един от най-елитните изграждане на мускулите стероиди на огромна популярност и за съжаление тези, които купуват Anadrol често ще намерите те са закупили чист боклук поради този факт.

Неговите не е тайна, анаболни андрогенни стероиди са често фалшифицираните и повече популярност стероид държи толкова по-често се фалшифицират. По-често, отколкото с фалшифицирането е обаче по-ниска доза; индивидът ще купя Anadrol в своята трябвало 50mg на форма раздел само да има, ако ХЕС късмет раздел 25mg в най-добрия. Поради тази причина, преди да сте се някога купя Anadrol или който и да е анаболен стероид, което трябва абсолютна увереност; имате нужда от увереност, че стероид се дозира правилно, няма нищо вредно в него и е точно това, което е трябвало да бъде.

1 BOTTLE
$54.99
Retail: $64.99
Savings: $10.00
Fast & Free Shipping
buy now »
Ultimate Stack
$274.99
Retail: $354.99
Savings: $80.00
Fast & Free Shipping
buy now »
Cutting Stack
$184.99
Retail: $214.99
Savings: $30.00
Fast & Free Shipping
buy now »

купи сега »